Acer Nitro 5 515-58 CPU 90 dereceyi gördü

erodlr

Centipat
Daha fazla  
Yeni laptop almıştım Acer Nitro 5 515-58 fakat NitroSense uygulamasına göre CPU çok fazla ısındığını fark ettim. Sadece 10 dk Fall Guys oynamama rağmen CPU 90°c gördü. Normal midir normal değilse bir çözümü var mı?
i7 12650.
RTX 4060 140W.

Laptopun altını 2-3 santim boş bırakın yüksekte dursun. Turbo moda alın. Prizde oynayın oyunları.
Ekstra olarak Nitrosense hatalı uygulama fazla gösterdiği oluyor.

Laptopun altını 2-3 santim boş bırakın yüksekte dursun. Turbo moda alın. Prizde oynayın oyunları.
Ekstra olarak NitroSense hatalı uygulama fazla gösterdiği oluyor.

Hocam nasıl 2-3 cm yukarıda duracak peki bu laptop

Benim Excalibur 100'den aşağı çalışmıyor

NitroSense üzerinden yüksek performans modundaysa varsayılana al. Forumda Turbo Boost kapatma rehberi var ona bir göz at.

Bu modelin aynısı bende de var hocam, maalesef sıcaklık konusunda can sıkıcı bir modele denk geldik.YouTube' da takılırken 90 dereceleri gördüm.

Bu modelin aynısı bende de var hocam, maalesef sıcaklık konusunda can sıkıcı bir modele denk geldik.YouTube' da takılırken 90 dereceleri gördüm.
Eğer youtube'da o dereceyi görüyorsa direkt garantiye yollayın, macun falan sürülmemiş herhalde.

Eğer YouTube'da o dereceyi görüyorsa direkt garantiye yollayın, macun falan sürülmemiş herhalde.

Bilmiyorum, hiç memnun kalmadım. Amazon iade kodu verdi Salı günü iade işlemleri için kargoya teslim edeceğim. Teknoloji şans işi illa sorun yaşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…