H Hümeyrakos Femtopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2021 #11 Arkadaşlar sizce bunu alsam daha mı iyi olur? Acer AN515-44-R44J NH.Q9HEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bence tek eksi yanı 60 Hz olması.Ama ben oyun oynayan bir insan değilim.Mühendislik okuyorum bunun için kullanacağım.
Arkadaşlar sizce bunu alsam daha mı iyi olur? Acer AN515-44-R44J NH.Q9HEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bence tek eksi yanı 60 Hz olması.Ama ben oyun oynayan bir insan değilim.Mühendislik okuyorum bunun için kullanacağım.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 24 Şubat 2021 #12 Hümeyrakos dedi: Arkadaşlar sizce bunu alsam daha mı iyi olur? Acer AN515-44-R44J NH.Q9HEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bence tek eksi yanı 60 Hz olması.Ama ben oyun oynayan bir insan değilim.Mühendislik okuyorum bunun için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel olur hocam bu, işlemcisi daha güçlü.
Hümeyrakos dedi: Arkadaşlar sizce bunu alsam daha mı iyi olur? Acer AN515-44-R44J NH.Q9HEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bence tek eksi yanı 60 Hz olması.Ama ben oyun oynayan bir insan değilim.Mühendislik okuyorum bunun için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Güzel olur hocam bu, işlemcisi daha güçlü.
adnan.mihci Decipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 1.212 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #13 Hümeyrakos dedi: Arkadaşlar sizce bunu alsam daha mı iyi olur? Acer AN515-44-R44J NH.Q9HEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bence tek eksi yanı 60 Hz olması. Ama ben oyun oynayan bir insan değilim. Mühendislik okuyorum bunun için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İşlemci daha güçlü ama ekran kart daha zayıf oyun için almadığınız için https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...hUKEwif8_rZsYPvAhUoyYUKHYohDkgQ2CkI8QQ&adurl= bunu alabilirsiniz bilimiyorum iyi mi ama oyun için değilse bunları alabilirsiniz ve Monster laptoplara bakabilirsiniz
Hümeyrakos dedi: Arkadaşlar sizce bunu alsam daha mı iyi olur? Acer AN515-44-R44J NH.Q9HEY.003 Dizüstü Bilgisayar (Laptop) Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor Bence tek eksi yanı 60 Hz olması. Ama ben oyun oynayan bir insan değilim. Mühendislik okuyorum bunun için kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İşlemci daha güçlü ama ekran kart daha zayıf oyun için almadığınız için https://www.google.com/aclk?sa=L&ai...hUKEwif8_rZsYPvAhUoyYUKHYohDkgQ2CkI8QQ&adurl= bunu alabilirsiniz bilimiyorum iyi mi ama oyun için değilse bunları alabilirsiniz ve Monster laptoplara bakabilirsiniz