Acer Nitro 5 alınır mı?

Wabien

Hectopat
Daha fazla  
Kasa kalitesi nasıldır bir de bunun 11400h versiyonu var.
Hangisini almak daha mantıklı ve bu laptoplarda MUX Switch var mı bilgisi olan yazabilir mi 12500h olanda MUX Switch var yazmıştı birisi ama olduğuna dair bir şey bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
12500h ta var diğerinde yok, ilki 140W diğeri 95W kasa kalitesi ortalama pek iyi değil, 12500h olanı seçmek daha mantıklı 2022 model çünkü.
Özelliklerinde belirtilmemiş kaynak var mı olduğuna dair, arkadaşım için açtım konuyu kararsız kaldı 2 laptop arasında ben 12500 olanı tavsiye ettim o diğerini istiyor ekranı büyük olduğu için çok performans farkı olmayacağını iddia ediyor bende %20 25 lik fark olacağını düşünüyorum.

Birkaç fps fark için küçük ekran mantıklımı ?

Technopat'in 12700hli modeli hakkinda videosu var, 12500hli dada var normal olarak, kaynak belirtmek istiyorsanız arkadaşınıza bunu belirtebilirsiniz. Performans farkı çok olur çünkü biri 95W diğeri 140W.

12500h ta var diğerinde yok, ilki 140W diğeri 95W kasa kalitesi ortalama pek iyi değil, 12500h olanı seçmek daha mantıklı 2022 model çünkü.
Hocam konudan bağımsız v20.4 ile 12500H Nitro 5'i [kasa bakımından] kıyaslarsak nasıl bir sonuç ortaya çıkar ?

Tamamdır hocam, peki Nitro 5 çok göçme yapar mı ya da çok kötü hissetirir mi?

Şöyle bir şey var, magnezyum veya daha üst bir kasaya dokunduğunda normal olarak plastik kasayı daha zayıf hissedersin, bu biraz da sana bağlı yani onceden pek kullanmadiydaniz kötü hissetmezsiniz.

Şöyle bir şey var, magnezyum veya daha üst bir kasaya dokunduğunda normal olarak plastik kasayı daha zayıf hissedersin, bu biraz da sana bağlı yani onceden pek kullanmadiydaniz kötü hissetmezsiniz.
Hocam Laptop'a ilk kez geçiyorum,yüksek ihtimalle fazla hissetmem o zaman teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…