Acer Nitro 5 11.Nesil Core i5 11400H-16Gb-512Gb Ssd-17.3inc-Rtx3060 6Gb-Freedos fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Hangisini almak daha mantıklı ve bu laptoplarda MUX Switch var mı bilgisi olan yazabilir mi 12500h olanda MUX Switch var yazmıştı birisi ama olduğuna dair bir şey bulamadım.
Özelliklerinde belirtilmemiş kaynak var mı olduğuna dair, arkadaşım için açtım konuyu kararsız kaldı 2 laptop arasında ben 12500 olanı tavsiye ettim o diğerini istiyor ekranı büyük olduğu için çok performans farkı olmayacağını iddia ediyor bende %20 25 lik fark olacağını düşünüyorum.
Özelliklerinde belirtilmemiş kaynak var mı olduğuna dair, arkadaşım için açtım konuyu kararsız kaldı 2 laptop arasında ben 12500 olanı tavsiye ettim o diğerini istiyor ekranı büyük olduğu için çok performans farkı olmayacağını iddia ediyor bende %20 25'lik fark olacağını düşünüyorum.
Technopat'in 12700hli modeli hakkinda videosu var, 12500hli dada var normal olarak, kaynak belirtmek istiyorsanız arkadaşınıza bunu belirtebilirsiniz. Performans farkı çok olur çünkü biri 95W diğeri 140W.
Şöyle bir şey var, magnezyum veya daha üst bir kasaya dokunduğunda normal olarak plastik kasayı daha zayıf hissedersin, bu biraz da sana bağlı yani onceden pek kullanmadiydaniz kötü hissetmezsiniz.
Şöyle bir şey var, magnezyum veya daha üst bir kasaya dokunduğunda normal olarak plastik kasayı daha zayıf hissedersin, bu biraz da sana bağlı yani onceden pek kullanmadiydaniz kötü hissetmezsiniz.