Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
25000
Sonunda bu üründe karar kıldım, aldım ben de. Vatan yüzde 5 indirim verdi sitede gezerken. 23.750'ye geldi. Fiyatına göre iyi değil mi hocam?

Hocam hayırlı olsun. Bende salı günü planlama yaptım almaya mağazaya gideceğim, ben büyük bir kısmını nakit vereceğim kalanı taksit yapacağım o yüzden mağazadan alma taraftarıyım. Mağazada indirim talep edeceğim %5 umarım yaparlar

Sonunda bu üründe karar kıldım, aldım ben de. Vatan yüzde 5 indirim verdi sitede gezerken. 23.750 ye geldi. Fiyatına göre iyi değil mi hocam ?
Hocam ürün ne kadar sürede elinize ulaştı ?

Son düzenleme:
Hocam siparişi yeni verdim. Sitede gezerken yarım saatlik yüzde 5 kupon verince dedim artık alayım. Yarın kargolarlar sanırım.
Netten alırsan mağazada stok varsa mağazadan alı seçebilirsin. Aldığın gibi netten gidip mağazadan alırsın. Ama stok varsa tabi. Benim burda mağazada 1 tane kaldığı için mağazadan alı seçemedim nete kapanmış otomatik.

Anladım hocam bende Yalova'daki mağazasından alacağım 23,750 + 501 TL 8 GB RAM alıp sipariş vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…