Acer Nitro 5 alınır mı?

Tamam ben de macunu dandik diyorum zaten. O yüzden hızlı fan çeviriyor.

Macun istedigi kadar kaliteli olsun. 140W GPU var onda.

Hocam ne kastediyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Ekran kartı zaten tam güç çalışıyor zaten bu haliyle de. Macun değişince sadece sıcaklıklar ve fan devri düşecek.

Hocam ne kastediyorsunuz anlamıyorum gerçekten. Ekran kartı zaten tam güç çalışıyor zaten bu haliyle de. Macun değişince sadece sıcaklıklar ve fan devri düşecek.
Kalitesiz macun, kalitesiz panel, asiri guc tuketen GPU neden surekli oneriliyor bu model ona anlam veremiyorum.

Kalitesiz macun, kalitesiz panel, aşırı guc tuketen GPU neden surekli oneriliyor bu model ona anlam veremiyorum.

Watt değeri ne kadar yüksekse o kadar fazla performans alırsın. Ne var ki bunda? Madem çok biliyorsun, kendin paneli kaliteli, macunu kaliteli, iyi tgp değerine sahip bir laptop önersene.

Watt değeri ne kadar yüksekse o kadar fazla performans alırsın. Ne var ki bunda? Madem çok biliyorsun, kendin paneli kaliteli, macunu kaliteli, iyi tgp değerine sahip bir laptop önersene.
Watt degerinin yuksek olmasi benim icin bir sey ifade etmiyor. 75-95 Watt RTX4050'yi 140 Watt rtx4050'ye tercih ederim. Sizin yuzunuzden insanlar dandik dandik laptoplar aliyorlar sonra konulariyla doluyor buralar.

Watt degerinin yuksek olmasi benim icin bir şey ifade etmiyor. 75-95 Watt RTX4050'yi 140 Watt RTX4050'ye tercih ederim. Sizin yuzunuzden insanlar dandik dandik laptoplar aliyorlar sonra konulariyla doluyor buralar.

Önerebileceğin bir laptop modeli var mı? Hâlâ bekliyorum.

1. LOQ'a bu kadar para verilmez. Aynı fiyatta 4060 Victus var. Paneli de 45 NTSC LOQ'un. Klavyesi de kötü, ofis klavyesi gibi klavye var.

2. TUF ile Nitro'nun arasında fark yok neredeyse. Panel özellikleri benzer. Ekran kartı da 140 watt.

3. G5'i direk geçiyorum. Soba.

Bu arada şunu da söyleyeyim, 4050 kartı oyunlarda hiçbir zaman 100 Watt'ın üstüne çıkmıyor. 140 watt veya 95 olması bir şeyi değiştirmiyor yani.

Bunlarin hespsine cevap vercem musait olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…