Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
32000

yigit alper

Hectopat
Yer
izmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7700x, Palit RTX 3070 Ti 8GB , XPG 2x16 32 GB 6000MHz, MSI B650m-p, XPG 500GB nvme m.2 + kioxia exceria 1tb nvme m.2, seagate 1 tb hdd, Nzxt H9 Flow, MSI MAG A850GL Gen5 850W Power, Thermalright frozen warframe pro 360 argb white
Öncelikle herkese selam. Almayı düşündüğüm laptop bu linkteki Acer Nitro 5. laptoplar ile ilgili pek bir bilgim yok sepette fiyatı 31.350TL'ye düşüyor sizce bu fiyata alınır mı? Veya bu fiyatlarda farklı önerileriniz varsa onlara da bakabilirim.

Maks bütçen buna yetiyorsa alınır. Biraz daha çıkıp victus alabilirsen victus al. Sesli ve sıcak çalışıyor bu arkadaş. Yeni gelen biosla da varsayılan modu 45w ile sınırladılar. Performans modunda illa sesli ve sıcak kullanmak zorunda kaldım.

Bütçem buna yetiyordu indirim varken sipariş ettim. Sesli çalışması benim için pek problem değil performansı kötü olmadığı sürece işimi görür diye düşünüyorum. Unreal Engine 5.4 kasma donma yapmasın yeter zaten ufak tefek kod işlerini yaparım sadece laptopta.

Bahsettiğiniz işlem hakkında bilgim yok. Umarım beklediğiniz gibi çıkar.

Nasıl buldunuz laptopu sorun yaşadınız mı?

Nasıl buldunuz laptopu sorun yaşadınız mı?

Hocam satın aldıktan sonra elime bir miktar daha para geçti Acer'i aldığım fiyata kutuyu açmadan arkadaşıma sattım Victus 16 aldım. Arkadaşım memnun olduğunu söylüyor oyunlarda (şarjda) 78-80 derece demişti.

Victus 16'nın hangi modelini aldın hocam ve ekranını nasıl buldun.

(yazı fontu neden kalın oldu bilmiyorum kusura bakmayın) HP Victus 7Z586EA 16-S0015NT modelini aldım. Ekran parlaklığı az diyenler gördüm gerçekten ilk geldiğinde parlaklık az geliyor Windows kurulumu yapıp AMD Software üzerinden parlaklık ayarı yapmak lazım yoksa tam parlaklığa ulaşmıyor. 144Hz ekran ms değerini bilmiyorum ve MUX switch var cihazda. Soğutma olarak çok iyi geldi bana CPU-GPU boşta 32-33 derecede çalışıyor. Tek eksik hissettiğim yanı harici GPU çalışmıyorken bile %70 ekran parlaklığında film dizi izlerken yaklaşık 3 saat gidiyor şarjı​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…