Acer Nitro 5 alınır mı?

Bütçe
50000

Çağatay Nas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba Lenovo LOQ 15IRX10 serisi aldım 5050 olan model oyun açmadığım halde aşırı ısınıyordu. İade hakkım olunca iade ettim piyasada olan bilgisayarların ya wat değeri düşük ya da bayağı bir kronik arızaları oluyor. Araştırdığım da Acer Nitro 5 çok tavsiye aldım. Attığım linkteki model alınır mı? Mesajlarınızı bekliyorum.

Acer Nitro'da neredeyse tüm hepsinde ısınm problemi vardı bunda var mı bilmiyorum fakat alınır bu fiyata daha iyi bir laptop bulabileceğinizi sanmıyorum

Lenovo loq daha yeni iade ettim Almam artık.
Şayet kronik sorunlu değilse ve ekran kartı tam performans gösteriyorsa mükemmel, ben olsam kaçırmazdım. Nitro 5 de öyle melekten hallice değil bu arada attığın modeli kullanıyorum. Isınma problemi var ve aşırı ses yaptığı oluyor öyle böyle değil süpürge gibi.

Aynen öyle belirttiğim gibi sadece virtualbox açtım klavyede w a s d tarafını elleyemiyordum bile o kadar sıcak alt tarafı hiç söylemiyorum bile ve dediğiniz gibi çok ses yapıyor diğer ürünlerle kıyaslarsak en mantıklı PC bu çünkü HP victus serisi aldım Hall sensör sorunu çıktı sattım Lenovo daha kötü Asus MSI gibi bu bütçede olan bilgisayarlar ekran kartı wat aşırı düşük en mantıklı bence bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…