selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 30 Mart 2021 #11 Saan.exe dedi: Hocam illaha laptop mu alacaksınız size bir oyun canavarı toplarız laptopdan daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... İlk tercihim tabi masaüstü ama üniversite için düşünüyorum.
Saan.exe dedi: Hocam illaha laptop mu alacaksınız size bir oyun canavarı toplarız laptopdan daha iyi performans verir. Genişletmek için tıkla... İlk tercihim tabi masaüstü ama üniversite için düşünüyorum.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #12 @Ganseblumchen hocam neden gülme işareti bıraktınız. selosben dedi: İlk tercihim tabi masaüstü ama üniversite için düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman laptop hocam.Siz oyun içinmi alıyorsunuz ders için mi hocam?
@Ganseblumchen hocam neden gülme işareti bıraktınız. selosben dedi: İlk tercihim tabi masaüstü ama üniversite için düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman laptop hocam.Siz oyun içinmi alıyorsunuz ders için mi hocam?
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 30 Mart 2021 #13 Saan.exe dedi: @Ganseblumchen hocam neden gülme işareti bıraktınız. O zaman laptop hocam.Siz oyun içinmi alıyorsunuz ders için mi hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun, ders, yazılım.
Saan.exe dedi: @Ganseblumchen hocam neden gülme işareti bıraktınız. O zaman laptop hocam.Siz oyun içinmi alıyorsunuz ders için mi hocam? Genişletmek için tıkla... Oyun, ders, yazılım.
Ganseblumchen Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 362 30 Mart 2021 #14 Saan.exe dedi: @Ganseblumchen hocam neden gülme işareti bıraktınız. Genişletmek için tıkla... Komik çünkü hocam bisiklet alacak birine 250 r aldırmak gibi bir şey. Tabi masaüstü daha karlı.
Saan.exe dedi: @Ganseblumchen hocam neden gülme işareti bıraktınız. Genişletmek için tıkla... Komik çünkü hocam bisiklet alacak birine 250 r aldırmak gibi bir şey. Tabi masaüstü daha karlı.
Lezize Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 2.013 Çözümler 3 Yer İstanbul 30 Mart 2021 #15 Alınabilir. Bence beklemeyin. Başımıza ne geldiyse ''Bekleyin'' diyen insanlar yüzünden geldi. Hep bekledik, hiç düzelmedi.
Alınabilir. Bence beklemeyin. Başımıza ne geldiyse ''Bekleyin'' diyen insanlar yüzünden geldi. Hep bekledik, hiç düzelmedi.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #16 selosben dedi: Oyun, ders, yazılım. Genişletmek için tıkla... O zaman size bir tane laptop önerim var:https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...abilir-bilgisayar-p-HBV00000VPSTO?magaza=erka Gösterdiğiniz laptopdan daha performanslı. Edit: sadece 8 gb ram farkı var.
selosben dedi: Oyun, ders, yazılım. Genişletmek için tıkla... O zaman size bir tane laptop önerim var:https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...abilir-bilgisayar-p-HBV00000VPSTO?magaza=erka Gösterdiğiniz laptopdan daha performanslı. Edit: sadece 8 gb ram farkı var.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 30 Mart 2021 #17 Saan.exe dedi: O zaman size bir tane laptop önerim var:https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...abilir-bilgisayar-p-HBV00000VPSTO?magaza=erka Gösterdiğiniz laptoptan daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Thin versiyonunda ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar. Ekstra olarak GTX 1660 Ti ile 1650 arasında bayağı fark var.
Saan.exe dedi: O zaman size bir tane laptop önerim var:https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...abilir-bilgisayar-p-HBV00000VPSTO?magaza=erka Gösterdiğiniz laptoptan daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Thin versiyonunda ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar. Ekstra olarak GTX 1660 Ti ile 1650 arasında bayağı fark var.
Saan.exe Picopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2021 #18 selosben dedi: Thin versiyonunda ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar. Ekstra olarak GTX 1660 Ti ile 1650 arasında bayağı fark var. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam onu yazmayı unutmuşum ama ikiside gta 5 fortnite gibi oyunları akıcı oynatıyor bir de daha ucuz.
selosben dedi: Thin versiyonunda ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar. Ekstra olarak GTX 1660 Ti ile 1650 arasında bayağı fark var. Genişletmek için tıkla... Doğru hocam onu yazmayı unutmuşum ama ikiside gta 5 fortnite gibi oyunları akıcı oynatıyor bir de daha ucuz.
6 647624518 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 2.241 Makaleler 8 Çözümler 13 30 Mart 2021 #19 Hocam bulabilirseniz Ryzen'li modellere terfi edin. Son zamanlarda Intel'li modellerde ısınma sorunları yüzünden konu açanlara rastlıyorum.
Hocam bulabilirseniz Ryzen'li modellere terfi edin. Son zamanlarda Intel'li modellerde ısınma sorunları yüzünden konu açanlara rastlıyorum.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 30 Mart 2021 #20 647624518 dedi: Hocam bulabilirseniz Ryzen'li modellere terfi edin. Son zamanlarda Intel'li modellerde ısınma sorunları yüzünden konu açanlara rastlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hem 1660 Ti hem Ryzen işlemcili var ama bütçeme uymuyor maalesef. Amazon'dan alabilirim fakat oradan alırsam 1 ay sonra alabilirim.
647624518 dedi: Hocam bulabilirseniz Ryzen'li modellere terfi edin. Son zamanlarda Intel'li modellerde ısınma sorunları yüzünden konu açanlara rastlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hem 1660 Ti hem Ryzen işlemcili var ama bütçeme uymuyor maalesef. Amazon'dan alabilirim fakat oradan alırsam 1 ay sonra alabilirim.