Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? Alıp mağdur olan var mı? En fazla 14.500TL fiyatında bir oyuncu laptop almak istiyorum, başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Bu laptop hakkında ne düşünüyorsunuz? Alıp mağdur olan var mı? En fazla 14.500TL fiyatında bir oyuncu laptop almak istiyorum, başka bir öneriniz varsa yazabilirsiniz.
Merhaba Acer'in teknik servisi iyi degil bu bir isik sizmasi olu piksel vs cikarsa ugras dur 15 gun iade hakkin var bu model iyidir @Artoria Pendragon.
Hayır yetmiyor, en fazla 14500TL verebilirim. Galiba şöyle bir problem var, Acer Nitro 5 marka laptopta tasarım yapılmıyor. Doğru mu? İllustrasyon, Photoshop ve bu tarz tasarım programlarını kullanabilir miyim?
Hayır yetmiyor, en fazla 14500TL verebilirim. Galiba şöyle bir problem var, Acer Nitro 5 marka laptopta tasarım yapılmıyor. Doğru mu? İllustrasyon, Photoshop ve bu tarz tasarım programlarını kullanabilir miyim?
Yine de alsam tasarım yapabilir miyim acaba? Beni idare eder mi? Görsel İletişim Tasarımı okuyorum bu programları kullanmam gerek. Boş zamanlarımda oyun da oynamak istiyorum Olmadı maksimum 14.500TL bütçeye göre laptop önerisi yapabilir misiniz acaba? Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.
Ben idare edeceğini düşünüyorum açıkçası, zaten hem performans hem ekran sağlamlığı olarak başka model yok bu bütçede biraz daha arttirip Lenovo'yu alma şansınız yok mu hocam? Onun dışında yapacak bir şey yok mağazalara gidip kendinizde bakın isterseniz cihaza tam deneyemezsiniz tabii ki de ama en azından görmüş olursunuz.