Acer Nitro 5 almayın

Olabilir hocam donma sorununun yüzlerce sebebi olabilir benim deneyimime ve yetkili biriyle konuştuğumda edindiğim bilgileri paylaştım.

Selamlar bu konuyu almadan önce görmüştüm fakat kendime güvenip bu sorunların üstesinden gelebileceğimi düşündüm. Bendeki sorun ses kartıyla alakalı. Oyun oynarken donmak kasma yeniden başlatma gibi olaylar yok. Tek sorunum DTS ultrayı kuramıyorum donanımı algılamıyor yazılım. Böyle lanet bir marka olamaz sürücü desteği sıfır. Konu sahibinin tüm dediklerine katılıyorum. Bu seri sıkıntılı 5 gündür çözmeye çalışıp çözemedim. Tek iyi olan şey ise amazondan almıştım ve yarın MNG kargoya götürüp kodla gönderim yapacağım. Yeni kasa Acer nitro serisi sorunlu. Lenovo, HP, MSI, Asus bu markalara bakmanızı tavsiye ederim.

Benim konularımda bunlar Recep abi bile uğraşmak istemedi etiketledim. Siz düşünün gerisini. Haha.
Nitro 5 AN515-58-51u3 oyun oynarken kulaklık takınca sesi hoparlörden veriyor
Nitro 5 AN515-58-51u3 DTS Ultra kurulmuyor

Giris seviyesi PC alacaksaniz Lenovo'dan sasmayin hocam yeni kasa TUF ve IdeaPad Gaming harici cöp.

Bende 9 aydır iş yerinde Nitro 5 kullanıyorum (boş kaldığımda oyun falan oynuyorum) konu sahibinin de senin de karşılaştığın sorunlarla karşılaştım açıkçası çözümleri basitti ve 1-2 saatte çözdüm. Yani Nitro 5 kronik sorunlu demek bence yanlış sadece kullanıcılar çözüm üretemedikleri için kronik yaftasını yapıştırıyor. 9 aydır sıfır sorunla kullanıyorum.

Tamam seninki sorunsuz olabilir ama bu yeni kasa acer nitro 5 serisinin sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmez. Daha üstelemeye gerek yok bence. Sanki daha önce hiç sürücü kurmadık temiz kurulum yapmadık. Bugün 2. defa windows 11 home kurdum ve yine aynı.

İfadeler: fiu
Ben dediğimde beni topa tuttular bu forumda, o yüzden müstehak olarak görüyorum bunları.

Anakart arızasını 1-2 saatte nasıl çözüyorsun anlatsana biraz?

Ben dediğimde beni topa tuttular bu forumda, o yüzden müstahak olarak görüyorum bunları.

Ben almadan önce her foruma sorduğumda herkes övüyordu ondan almıştım.

Anakart arızasını 1-2 saatte nasıl çözüyorsun anlatsana biraz?

Ben almadan önce her foruma sorduğumda herkes övüyordu ondan almıştım.
Benimde almama sebep olan technopat incelemesiydi. Ama arızalı laptop denk geldim donanımi algilamiyordu ses suruculeri. Iade ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…