Acer Nitro 5 almayın

Acer Nitro 5 an 515-48 var bende (RTX 4060 Intel Core i7 12700H 16 GB RAM var) bu dediğin sorunları yaşamadım. Ben mediamarktan aldım dijital mağazalara hala güvenemiyorum şahsen bu mağazanın suçu bence.

Acer Nitro 5 an 515-48 var bende (RTX 4060 Intel Core i7 12700H 16 GB RAM var) bu dediğin sorunları yaşamadım. Ben mediamarktan aldım dijital mağazalara hala güvenemiyorum şahsen bu mağazanın suçu bence.
Şimdiye kadar kullanım sürecinde nasıldı ısınma performans fan sesi olarak , ben de almayı düşünüyorum da aynı modeli

Şimdiye kadar kullanım sürecinde nasıldı ısınma performans fan sesi olarak, ben de almayı düşünüyorum da aynı modeli.

60 FPS'de ve çoğu oyunda gölgelenme var, fan sesi ilk kullandığımda yüksek geliyordu şu an alıştığım için herhalde pek yüksek gelmiyor, laptopun kendi hoparlörü pek iyi değil ama kullanmicaksan gerekde yok zaten, RAM'leri tek kanal çift kanal yapmanı tavsiye ederim, her oyunu RTX + Ultra da oynuyorum ne drop var ne bir şey, işlemcisi Intel olduğu için herhalde %20'lik kullanımda işlemci 90 derece gözüküyor ama hissettirmiyor kışın üşürsem ısınırım diye düşünüyordum laptop elimi iyice donduruyor onun dışında MUX Switch ve LCD OverDrive modlarını açarsan oyun deneyimin artar. Kısaca al.

Bende 3 ms 165 Hz var pek sıkıntı yok alıp kullandınız mı hiç?
Bu dediğin harika bir panel hocam.

Konuyu okuyunca şimdi anlaşıldı, sizde haklısınız hocam ne diyebilirim ki.

Bence AN515-57 isimli modeli var ekranı 144hz 25ms. Gerçekten Şaka gibi bir ekran.

Alttaki videodan bahsediyorsan çok yaygınlaştı bu sorun ekranın gidip gelme sorunu bu da sanırım sonradan kendini kapatıyor ilk yaşayan falan da benim sanırım tek sorunu ekran bende Lenovo'da yaşamıştım aynı sorunu ekran gidip geliyor klavyede aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…