Acer Nitro 5 almayın

Selam ben eski sürücüleri yükleyerek çözüme ulaştım fakat sonuç olarak eski driver kullanıyorum. Siz nasıl bir çözüm buldunuz acaba?

Aygıt Yöneticisi > AMD Radeon > Özellikler > Sürücüye Geri Dön. Daha sonra AMD Adrenalin üzerinden eğer varsa sürücüyü tekrar güncellediğinizde sorun ortadan tamamen kalkıyor.

+8 RAM takviyesi yaptım hala alirlarmi bilgisayari geri. Para iadesi alabilir miyim?

Şansa bağlı hocam 3050 Ti çok performanslı bir kart değil ısınmaz zaten o umarım benim yaşadığımı siz yaşamazsınız.

Hocam bende Nitro 5 almayı düşünüyorum sizce alayim mi almazsam ne alayim?

Bütçeniz var ise Lenovo ve ASUS'a yönelin. ASUS ROG ve Lenovo Legion serileri çok iyi, TUF o kadar da iyi değil ama Lenovo IdeaPad Gaming giriş segmentlerin en iyisi.

Hâlâ cihazın donma sorunları var demek ha Acer Aspire E1-572g(10 senelik) cihazım var AMD sürücünü kurunca donuyordu enableulps denen sistemi kapayınca donma mavi ekran vs düzeltim ama uğraştırıyor.

Donma durumunda sürücü düştüğünde düzeliyorsa bunu deneyebilirsiniz güncel sürücünüzde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…