5 56136 Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 1.938 Çözümler 3 8 Ağustos 2020 #11 MrtDgn dedi: Laptop almamın nedeni yurtta kalıyorum masaüstü alırdım ama yurt sıkıntısı var. Isınma sorunu yeni üretimlerde yok diyorlar doğru mudur acaba? Bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Anladım ona diyecek bir şeyim yok. Isınma sorunu bütün laptopların hepsinde maalesef var serin çalışan bir laptop bu teknoloji ile zor gibi duruyor.
MrtDgn dedi: Laptop almamın nedeni yurtta kalıyorum masaüstü alırdım ama yurt sıkıntısı var. Isınma sorunu yeni üretimlerde yok diyorlar doğru mudur acaba? Bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Anladım ona diyecek bir şeyim yok. Isınma sorunu bütün laptopların hepsinde maalesef var serin çalışan bir laptop bu teknoloji ile zor gibi duruyor.
M MrtDgn Femtopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 3 9 Ağustos 2020 #12 56136 dedi: Anladım ona diyecek bir şeyim yok. Isınma sorunu bütün laptopların hepsinde maalesef var serin çalışan bir laptop bu teknoloji ile zor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Orası öyle
56136 dedi: Anladım ona diyecek bir şeyim yok. Isınma sorunu bütün laptopların hepsinde maalesef var serin çalışan bir laptop bu teknoloji ile zor gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Orası öyle