Acer Nitro 5 AN515-42 alınır mı?

reelegend

Hectopat
Daha fazla  
  • Acer Nitro 5 AN515-42
  • AMD Ryzen 2500U
  • RX560X 4 GB ekran kartı
  • 8 GB DDR4 RAM (2 RAM slotu var)
  • 1920*1080 Full HD ekran
Kasa istemiyorum. Günlük işlerimi yaparım, oyun oynarım, dizi film tarzında işlemler için kullanırım. 4499₺ kendisi, önerir misiniz? Teşekkürler.

Ryzen 7 li versiyonunu alın. Ryzen 5 li versiyonu o ekran kartını tam besleyemiyormuş. Donanım arşivi Abdullah yayınında öyle demişti.

Günlük işlemler için çok düşük bir sistem (Yani bu fiyata oyun bilgisayarı dizilebilirken günlük işlem için hem pahallı hemde o fiyata rezalet bir sistem) özellikle ekran kartı berbat, 4500₺ bunu almak çok mantıksız, kesinlikle paranızı çöpe atmayın.

Dostum ben aldım fakat alıcaksan 16gb ram olan versiyonndan tavisye ediyorum onun dışında çok memnunum

HP Pavilion Gaming 15-EC0006NT Amd Ryzen 5 3550H 8GB 256GB SSD Nvidia GeForce GTX1650 15.6" 8BP77EA | Trendyol bunu almanızı öneririm, Daha uzun ömürlü olur.
Bu model neden bu kadar ucuz? Satıcısı Teknorya ürünün garantisi ne şekilde olur? Şikayetvar'dan Teknorya mağazasının şikayetlerini okudum biraz tereddütteyim.

Bu model neden bu kadar ucuz? Satıcısı Teknorya ürünün garantisi ne şekilde olur? Şikayetvar'dan Teknorya mağazasının şikayetlerini okudum biraz tereddütteyim.
Satıcı'da sıkıntı yok hocam, Her firmanın kötü yorumu vardır. Ürün Türkiye garantili, Sorun yaşamazsınız.

Bu Nitro bu ara niye böyle patladı? 2-3 konudan biri Nitro 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…