ShiroNoKenshi Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #11 amoguss dedi: Memnun musun macundan? Genişletmek için tıkla... Dostum selam, evet memnunum. Fabrika macunundan daha iyi performans verdi açıkçası. 5-8 derece fark etti bilgisayarın ısınması.
amoguss dedi: Memnun musun macundan? Genişletmek için tıkla... Dostum selam, evet memnunum. Fabrika macunundan daha iyi performans verdi açıkçası. 5-8 derece fark etti bilgisayarın ısınması.
A amoguss Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2023 #12 ShiroNoKenshi dedi: Dostum selam, evet memnunum. Fabrika macunundan daha iyi performans verdi açıkçası. 5-8 derece fark etti bilgisayarın ısınması. Genişletmek için tıkla... Aldığınız macunun adını yazabilir misiniz? Üstteki mesaj da görünmüyorda Bu arada pump out oldu mu?
ShiroNoKenshi dedi: Dostum selam, evet memnunum. Fabrika macunundan daha iyi performans verdi açıkçası. 5-8 derece fark etti bilgisayarın ısınması. Genişletmek için tıkla... Aldığınız macunun adını yazabilir misiniz? Üstteki mesaj da görünmüyorda Bu arada pump out oldu mu?