H Hurma Adam Kilopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim model laptop mevcut lakin ekran 60Hz, OC programı ile Hz yükselten var mı veyahut yükseltebilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Mobilden yazdığım için pek düzgün yazamadım kusura bakmayın.
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim model laptop mevcut lakin ekran 60Hz, OC programı ile Hz yükselten var mı veyahut yükseltebilir miyim? Cevaplarınızı bekliyorum. Not: Mobilden yazdığım için pek düzgün yazamadım kusura bakmayın.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.277 Makaleler 2 Çözümler 11 20 Mart 2021 #2 Yükseltirsin ama görüntü gelir mi bilmem. Ben de gelmemişti. Bazıların da 30 40Hz artıyor ben 4Hz arttırınca görüntü gelmemeye başlıyordu.
Yükseltirsin ama görüntü gelir mi bilmem. Ben de gelmemişti. Bazıların da 30 40Hz artıyor ben 4Hz arttırınca görüntü gelmemeye başlıyordu.
H Hurma Adam Kilopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #3 Silinen üye dedi: Yükseltirsin ama görüntü gelir mi bilmem. Ben de gelmemişti. Bazıların da 30 40Hz artıyor ben 4Hz arttırınca görüntü gelmemeye başlıyordu. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olur mu hocam peki ?
Silinen üye dedi: Yükseltirsin ama görüntü gelir mi bilmem. Ben de gelmemişti. Bazıların da 30 40Hz artıyor ben 4Hz arttırınca görüntü gelmemeye başlıyordu. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir zararı olur mu hocam peki ?
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.277 Makaleler 2 Çözümler 11 20 Mart 2021 #4 Hurma Adam dedi: Herhangi bir zararı olur mu hocam peki ? Genişletmek için tıkla... Ekranın çektiği güç artıyor sonuçta birşey olacağını sanmam dalgalanma olursa eski ayarlara geri döndürürsünüz.
Hurma Adam dedi: Herhangi bir zararı olur mu hocam peki ? Genişletmek için tıkla... Ekranın çektiği güç artıyor sonuçta birşey olacağını sanmam dalgalanma olursa eski ayarlara geri döndürürsünüz.
Tahirtuzcu Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 143 20 Mart 2021 #5 Hurma Adam dedi: Herhangi bir zararı olur mu hocam peki? Genişletmek için tıkla... 30 saniye içinde öğrenmek istediğinizi öğrenin. Daha ötesi zarar verebilir sisteme, ekranda sönme ve dalgalanma olduğu an eski ayarlara çekin.
Hurma Adam dedi: Herhangi bir zararı olur mu hocam peki? Genişletmek için tıkla... 30 saniye içinde öğrenmek istediğinizi öğrenin. Daha ötesi zarar verebilir sisteme, ekranda sönme ve dalgalanma olduğu an eski ayarlara çekin.