Acer Nitro 5 AN515-44 alınır mı?

gökanabe

Femtopat
Daha fazla  
Yakın zamanlarda Gaming laptop araştırıyorum. Acer Nitro 5 AN515-44 modeli dikkatimi çekti. Hem Ryzen 5 olması hem de stabil olması ve soğutmasının başarısı beni açıkçası etkiledi. Ekran paneli 60Hz imil beni üzen kısmı o. Ama bana sorun yaratmaz 60Hz de işimi görür. Monster ve Excalibur kötüymüş. TUF Gaming serisinde kronik sorun varmış. HP, Lenovo, MSI gibi markalar ise çok pahalı.F/p bir ürün tercih etmek istediğim için şu an bu modele sıcak bakıyorum. Sizce bu model alınır mı?

Alınmaz

Ekran panelleri dandik.
Klavye kalitesiz, Klavye boyaları 6 ayda çözülmeye başladı ve sonra 1.5 yılda kendi kendine bozuldu. (İnternete Acer Nitro 5 keyboard not working yazın)
Servis berbat. Klavye değişimine 2000 TL istediler zaten bilgisayarı 3000 TL ye almıştım. Bakım için gönderdiğimde hiç bir şey yapmadan gönderdiler. Tek iyi yaptıkları olay SSD takıp göndermekti ondada gene temizlik yapmadılar.
Laptopu temizlemek işkence. Klavyeye erişemiyorsunuz haliyle saç dökülmesi-kepek sorunlarınız varsa vay halinize.

Soğutma konusunda iyi gibi, gerçi 7300HQ ve 1050 ne kadar ısınabilir?

Alınır hocam TUF'da alınır bu arada. Lınır hocam TUF'da alınır bu arada.

Hocam TUF Gaming serisi kronik sorunluymuş ondan düşünmüyorum.
Alınmaz.

Ekran panelleri dandik.
Klavye kalitesiz, klavye boyaları 6 ayda çözülmeye başladı ve sonra 1.5 yılda kendi kendine bozuldu. (internete Acer Nitro 5 keyboard not working yazın)
Servis berbat. Klavye değişimine 2000 TL istediler zaten bilgisayarı 3000 TL'ye almıştım. Bakım için gönderdiğimde hiçbir şey yapmadan gönderdiler. Tek iyi yaptıkları olay SSD takıp göndermekti onda da gene temizlik yapmadılar.
Laptopu temizlemek işkence. Klavyeye erişemiyorsunuz haliyle saç dökülmesi-kepek sorunlarınız varsa vay halinize.

Soğutma konusunda iyi gibi, gerçi 7300HQ ve 1050 ne kadar ısınabilir?

Harici klavye alırım sorun değil. Testlerini izledim panel gayet güzel duruyor. Soğutması önemli benim için o yüzden bu modeli düşünüyorum.
Hangi modeli ve bütçeniz nedir?

Modeli hatırlamıyorum ama 8 RAM 512 GB SSD vardı. 10 bin aşağısı olursa daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı