S serco123 Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2022 #1 minidump dosya.rar drive.google.com 1 yıllık cihazımda mavi ekran hataları alıyorum. Format attım ancak hatalar devam ediyor. Şu an Windows 11 yüklü. Minidump dosyaları yukarıdadır. Yardımcı olabilir misiniz? Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2022
minidump dosya.rar drive.google.com 1 yıllık cihazımda mavi ekran hataları alıyorum. Format attım ancak hatalar devam ediyor. Şu an Windows 11 yüklü. Minidump dosyaları yukarıdadır. Yardımcı olabilir misiniz? Sorun nedir?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.962 Makaleler 18 Çözümler 459 Yer Valisiz Vilayet! 1 Şubat 2022 #11 Evet, öyle gibi. Öyle gibi dedim, nedeni ise sadece bir tane dosyada NTFS uyarısı görmemdi. Emin konuşmamak adına böyle dedim. Artı 0 Eksi
Evet, öyle gibi. Öyle gibi dedim, nedeni ise sadece bir tane dosyada NTFS uyarısı görmemdi. Emin konuşmamak adına böyle dedim.
KS KS S serco123 Centipat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #12 KojiroHyuga04 dedi: Evet, öyle gibi. Öyle gibi dedim, nedeni ise sadece bir tane dosyada NTFS uyarısı görmemdi. Emin konuşmamak adına böyle dedim. Genişletmek için tıkla... Google chrome kullanırken daha çok mavi ekran hatası veriyor. ayrıca dün akşam kendi kendine güvenli moda geçti. yetkili servis anakartı değiştirdi. Son düzenleme: 13 Mart 2022 Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Evet, öyle gibi. Öyle gibi dedim, nedeni ise sadece bir tane dosyada NTFS uyarısı görmemdi. Emin konuşmamak adına böyle dedim. Genişletmek için tıkla... Google chrome kullanırken daha çok mavi ekran hatası veriyor. ayrıca dün akşam kendi kendine güvenli moda geçti. yetkili servis anakartı değiştirdi.