AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Temmuz 2023 #11 Aynı modelden kullanıyordum ısıtma sorunu yok. Isıtma sorunu var diyenleri göz ardı et.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #12 İleride ekran kartı değişebilir mi 3060 3070 gibi kartlar ile.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.339 Makaleler 4 Çözümler 39 11 Temmuz 2023 #13 Aeroxs dedi: İleride ekran kartı değişebilir mi 3060 3070 gibi kartlar ile. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmez.
Aeroxs dedi: İleride ekran kartı değişebilir mi 3060 3070 gibi kartlar ile. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmez.
Kavin Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 1.855 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #14 Arkadaşlar bu fiyat Prime Day'in sonu 17 Temmuz'a kadar geçerli mi? Yoksa stok vb. sınırı var mı?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 11 Temmuz 2023 #15 Aeroxs dedi: İleride ekran kartı değişebilir mi 3060 3070 gibi kartlar ile. Genişletmek için tıkla... Hayır. eGPU yapilabilir sadece ona da değmez.
Aeroxs dedi: İleride ekran kartı değişebilir mi 3060 3070 gibi kartlar ile. Genişletmek için tıkla... Hayır. eGPU yapilabilir sadece ona da değmez.
P pe3ah Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 860 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #16 AçkapıyıGardiyan dedi: Aynı modelden kullanıyordum ısıtma sorunu yok. Isıtma sorunu var diyenleri göz ardı et. Genişletmek için tıkla... Aynen konulardaki bahsi geçilen kasa konudaki kasayla aynı Max fanboy işte araştırmadan atıyorlar.
AçkapıyıGardiyan dedi: Aynı modelden kullanıyordum ısıtma sorunu yok. Isıtma sorunu var diyenleri göz ardı et. Genişletmek için tıkla... Aynen konulardaki bahsi geçilen kasa konudaki kasayla aynı Max fanboy işte araştırmadan atıyorlar.
Aeroxs Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 1.903 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2023 #17 Aldım cuma günü gelecek kargo beklemek kadar ızdıraplı bir şey hele bilgisayar olunca. pe3ah dedi: Eki Görüntüle 1857904 Aynen konulardaki bahsi geçilen kasa konudaki kasayla aynı Max fanboy işte araştırmadan atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Deneyip göreceğiz. Artoria Pendragon dedi: Evet hocam, 8 GB yetersiz. Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon hangi lisans sitesinden lisans alayım. Son düzenleme: 11 Temmuz 2023
Aldım cuma günü gelecek kargo beklemek kadar ızdıraplı bir şey hele bilgisayar olunca. pe3ah dedi: Eki Görüntüle 1857904 Aynen konulardaki bahsi geçilen kasa konudaki kasayla aynı Max fanboy işte araştırmadan atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Deneyip göreceğiz. Artoria Pendragon dedi: Evet hocam, 8 GB yetersiz. Genişletmek için tıkla... @Artoria Pendragon hangi lisans sitesinden lisans alayım.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Temmuz 2023 #18 pe3ah dedi: Eki Görüntüle 1857904 Aynen konulardaki bahsi geçilen kasa konudaki kasayla aynı Max fanboy işte araştırmadan atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kullanan benim birader maval okuma bana fanboy manboy. Fan performansı çok iyi.
pe3ah dedi: Eki Görüntüle 1857904 Aynen konulardaki bahsi geçilen kasa konudaki kasayla aynı Max fanboy işte araştırmadan atıyorlar. Genişletmek için tıkla... Kullanan benim birader maval okuma bana fanboy manboy. Fan performansı çok iyi.
P pe3ah Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 860 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #19 AçkapıyıGardiyan dedi: Kullanan benim birader maval okuma bana fanboy manboy. Fan performansı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Sana düzgün sekilde argümanimi sunuyorum bana kullanan benim diyorsun. Tartismaya lüzum bile yok.
AçkapıyıGardiyan dedi: Kullanan benim birader maval okuma bana fanboy manboy. Fan performansı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Sana düzgün sekilde argümanimi sunuyorum bana kullanan benim diyorsun. Tartismaya lüzum bile yok.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.763 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 12 Temmuz 2023 #20 pe3ah dedi: Sana düzgün sekilde argümanimi sunuyorum bana kullanan benim diyorsun. Tartismaya lüzum bile yok. Genişletmek için tıkla... Sunduğunuz mesajda argüman yok. Sadece "ısınma" diye yapılmış rastgele bir arama var. Isınma sorunlu eski kasa Nitro desen de var fotoğrafta, 1.5 yıldır bakım yapmayan da.
pe3ah dedi: Sana düzgün sekilde argümanimi sunuyorum bana kullanan benim diyorsun. Tartismaya lüzum bile yok. Genişletmek için tıkla... Sunduğunuz mesajda argüman yok. Sadece "ısınma" diye yapılmış rastgele bir arama var. Isınma sorunlu eski kasa Nitro desen de var fotoğrafta, 1.5 yıldır bakım yapmayan da.