Acer Nitro 5 AN515-45 nasıl?

256 ssd ileriki zamanlarda sorun yaşatabilir

Aspire daha güçlü işlemciye sahip. RAM ve SSD olarak da önde. Aspire daha mantıklı.

Windows 11 kurulu gelıyor Nitro'da o bıraz aldatıcı oldu benım ıcın teşekkürler.

@Artoria Pendragon hocam sizin konuyu gördümde bu ikisi arasından hangısı daha ıyı Aspire ıcın fan sesı cızırtı falan dıyorlar pek emın olamadım.

Son düzenleme:
Nitro, Aspire'da limitlenmiş CPU var ve GPU'su 60W. Nitro daha fazla yükseltme seçeneği, daha iyi soğutma sistemi ve 75W GPU sunuyor.
Çok teşekkürler

Nitro, Aspire'da limitlenmiş CPU var ve GPU'su 60W. Nitro daha fazla yükseltme seçeneği, daha iyi soğutma sistemi ve 75W GPU sunuyor.

Hocam Teknosa'daki Acer 21 k olmuş bugün sipariş verecektim bütçem 16 k oldu mecburen öneriniz nedir? Dell'im i5 12500H lisi dikkatimi çekti ve ASUS'un 11400H lisi.

Çok teşekkürler

Hocam Teknosa'daki Acer 21 k olmuş bugün sipariş verecektim bütçem 16 k oldu mecburen öneriniz nedir? Dell'im i5 12500H lisi dikkatimi çekti ve ASUS'un 11400H lisi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…