CPU-Z'den SPD ve Memory kısmını paylaşırsanız daha iyi olur. Diğer sorularınız hakkında bilgim yok ancak acer'a mail atarak veya servisi arayarak bilgi alabilirsiniz.
@06 Fil Necati
Laptop elimde değil hocam fiyat bilgisi ve genel bilgi edinmek istiyorum.
Aynı anda sipariş edeceğim veya direkt onların takmasini isteyecegim ekstra ikisini bekleme şansım yok.
@06 Fil Necati
Laptop elimde değil hocam fiyat bilgisi ve genel bilgi edinmek istiyorum.
Aynı anda sipariş edeceğim veya direkt onların takmasini isteyecegim ekstra ikisini bekleme şansım yok.
Önerdiğimiz RAM uyumsuzluk yaratabilir ayrıca aldığınız yer normal bir satıcı olacağı için RAM takmazlar servise göndermeniz gerekir. Laptop RAM'leride 500-550 civarında genel olarak.
-> 3200MHz JEDEC (XMP değil) profiline sahip standart bir RAM çalışacaktır.
-> Servis, RAM'i sağladığın sürece takmak için ekstra ücret istemez muhtemelen.
-> Normalde takması fazlasıyla kısa sürer ancak arayıp bilgi alman en iyisi. Nasıl işlediği hakkında benim de fikrim yok. Önceliği sıraya göre mi, iş kolaylığına göre mi alıyorlar bilmiyorum.
Bunun dışında kendin de takabilirsin. Markalar eskisi gibi katı davranmıyor. Arka kapağı açmaya ve yükseltmeye izin veriyorlar. İstisnalar olabilir, o sebepten önceden bilgi almak en doğrusu.
Acer Nitro 5 AN515-45 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı
Acer Nitro 5 AN515-45 Notebook Uyumlu Ürünler Masaüstü, Dizüstü ve Sunucular için RAM , SSD , HDD ve Kızaklar ve Server, Bilgisayar Bileşenleri, Bigboy, Kingston, Samsung, Transcend Resmi Satıcısı