Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.761 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #11 cds.zip dedi: Bunun kasası neydi hocam. Genişletmek için tıkla... O tip kasaları sadece kendisi üretmeyen logo basan markalar kullanır. Her marka farklı birinden alıyor durumu yok yani. Lenovo'nun kendi kasası.
cds.zip dedi: Bunun kasası neydi hocam. Genişletmek için tıkla... O tip kasaları sadece kendisi üretmeyen logo basan markalar kullanır. Her marka farklı birinden alıyor durumu yok yani. Lenovo'nun kendi kasası.
cds.zip Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #12 Artoria Pendragon dedi: O tip kasaları sadece kendisi üretmeyen logo basan markalar kullanır. Her marka farklı birinden alıyor durumu yok yani. Lenovo'nun kendi kasası. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer'dan daha iyi olan tarafı nedir açıklar mısınız?
Artoria Pendragon dedi: O tip kasaları sadece kendisi üretmeyen logo basan markalar kullanır. Her marka farklı birinden alıyor durumu yok yani. Lenovo'nun kendi kasası. Genişletmek için tıkla... Hocam Acer'dan daha iyi olan tarafı nedir açıklar mısınız?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.761 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #13 cds.zip dedi: Hocam Acer'dan daha iyi olan tarafı nedir açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi ve GPU'da 10W daha fazla TDP'si olması. İşlemci açısından fark çok.
cds.zip dedi: Hocam Acer'dan daha iyi olan tarafı nedir açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... İşlemcisi ve GPU'da 10W daha fazla TDP'si olması. İşlemci açısından fark çok.
cds.zip Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2023 #14 Artoria Pendragon dedi: İşlemcisi ve GPU'da 10W daha fazla TDP'si olması. İşlemci açısından fark çok. Genişletmek için tıkla... Oyun testini bulamadım atarsanız sevinirim.
Artoria Pendragon dedi: İşlemcisi ve GPU'da 10W daha fazla TDP'si olması. İşlemci açısından fark çok. Genişletmek için tıkla... Oyun testini bulamadım atarsanız sevinirim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.761 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 26 Ocak 2023 #15 cds.zip dedi: Oyun testini bulamadım atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Birebir testi doğru düzgün yok, biraz daha zayıf işlemcili halinin testi bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
cds.zip dedi: Oyun testini bulamadım atarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Birebir testi doğru düzgün yok, biraz daha zayıf işlemcili halinin testi bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et