Acer Nitro 5 AN515-46 modelini düşünüyorum. 25k civarı bir fiyatı var. Bütçemde 22K civarı. RDR ve Bannerlord gibi oyunlar oynamak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben de benzer bir şeyi soracaktım. Dediğin bilgisayarla ben de ilgileniyorum ve bütçemiz hemen hemen aynı 23k ama max 25k'ya da çıkabilirim. Dediğin bilgisayarın şu şekilde oyun testleri var istersen bak;
Bir de benim sorum da şu:
Biliyorum muhtemelen pek çok kişi Acer Nitro 5 diyecek ama sizce hangisini almak daha mantıklı?
Ya evet bunu gördüm ama benim için gerçekten 25k en üst nokta daha ötesine geçmem mümkün değil ve taksitli alma imkanım da yok pek. Rtx 3050 yeter zaten bana bu zamana kadar. Benim merak ettiğim Biraz daha iyi bir işlemci ve 1TB için Excalibur tercih etmeli miyim yoksa Acer daha mı iyi olur?
Ya evet bunu gördüm ama benim için gerçekten 25k en üst nokta daha ötesine geçmem mümkün değil ve taksitli alma imkanım da yok pek. RTX 3050 yeter zaten bana bu zamana kadar. Benim merak ettiğim biraz daha iyi bir işlemci ve 1TB için Excalibur tercih etmeli miyim yoksa Acer daha mı iyi olur?
Acer daha iyi diyorlar ve oyun performansı testleri de videoda göründüğü üzere gayet iyi orta-yüksek grafiklerde günümüz oyunlarına +80 FPS oynatıyor ama hâlâ kararsızım
Acer daha iyi diyorlar ve oyun performansı testleri de videoda göründüğü üzere gayet iyi orta-yüksek grafiklerde günümüz oyunlarına +80 FPS oynatıyor ama hâlâ kararsızım
Evet ben de bu yüzden onu almayı düşünüyorum zaten. Şimdi gelip yazarlar yok 3050 mi alınır, laptop mu alınır falan yahu ne yapalım elimizdeki para bu bununla yapabildiğimizin en iyisini yapmak olay. Ve ben de biliyorum masaüstünde bu fiyata daha iyi imkanlar olduğunu ama laptop olması benim için zorunluluk. Şu devirde de biraz daha para biriktir muhabbeti de yok haftalık olarak zamlanıyor her şey ve para çok değer kaybediyor.
Evet ben de bu yüzden onu almayı düşünüyorum zaten. Şimdi gelip yazarlar yok 3050 mi alınır, laptop mu alınır falan yahu ne yapalım elimizdeki para bu bununla yapabildiğimizin en iyisini yapmak olay. Ve ben de biliyorum masaüstünde bu fiyata daha iyi imkanlar olduğunu ama laptop olması benim için zorunluluk. Şu devirde de biraz daha para biriktir muhabbeti de yok haftalık olarak zamlanıyor her şey ve para çok değer kaybediyor.