Acer Nitro 5 AN515-46 laptop sıfır mı?

meto7881

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
1 gün önce Acer Nitro 5 AN515-46 modelini satın aldım. Ürünün sıfır olup olmadığı ile ilgili şüphelerim vardı. Hard Disk Sentinel ile bunun anlaşılacağını internette okudum. Değerler aşağıdaki gibidir. SSD'nin çalışma süresi ve şu ana kadar yazılmış toplam veri bilgisini yorumlarsanız sevinirim. PC elime geçtiğinde hemen açmadım işim olduğundan bir süre sonra açtım 6 saat yazması garibime gitti ek olarak yazılmıs verinin sıfır bir SSD'de bu kadar olması sizce normal midir?

6 Saat, fabrikada ki test süresi olabilir.

Anladım cevabınız için teşekkür ederim peki şu ana kadar yazılan veri ile ilgili düşünceniz nedir? FreeDOS bir bilgisayarda bu kadar olması normal mi?

Anladım cevabınız için teşekkür ederim peki şu ana kadar yazılan veri ile ilgili düşünceniz nedir? FreeDOS bir bilgisayarda bu kadar olması normal mi?
Muhtemelen fabrikada geçici olarak şöyle düşünün, cihaza taşınabilir USB takarak deneme "OS" ile başlatarak yapıyor olabilirler. Bunu sadece fabrika bilir. Veya lisanssız windows kurarak deneyip ardından sıfırlayıp Freedos olarak verdi ise.

Anladım. Yarın Acer müşteri hizmetlerini arayıp birde onlara soracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…