Bilgisayarım Dizüstü ve Acer Nitro 5 AN515-52. Bilgisayarı alalı daha 2 yıl olmadığından dolayı garantisi mevcut ve herhangi bir donalım ile ilgili sorun var ise garanti üzerinden işlem yaptırmayı planlamaktayım. Donanımı aşağıdaki gibidir:
Intel Core i7-8750H
Intel UHD Graphics 630
NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB VRAM
16 GB RAM/ markası belli değil
İşletim sistemi: Windows 10
Sorun tam olarak 2-3 gün önce gelen güncellemeden sonra yaşanmaya başladı. Şimdilik sadece League of Legends oynarken ALT+ TAB yapınca yaşanıyor. Belki belirtmekte fayda vardır diye söylemek isterim ki harici olarak HDMI kablosu ile harici bir ekrandan kullanmaktayım dizüstü bilgisayarımı.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Tekrardan selamlar. Üstte belirtilen her şeyi yaptım ancak hata hala devam ediyor. Harici ekran olmadığı sürece hata almıyorum. Dizüstünün ekranında sorunsuz ancak hariciye bağladığımda hata ile karşılaşıyorum.