Acer Nitro 5 AN515-55 alınır mı?

Bütçe
8 bin tl
Anladım. Fakat yükseltmek için bir tek Lenovo kalıyor eğer ısınma sorunu istemiyorsanız.

Acer'i yükseltmezsem ne olur? 1650 ekran kartı, 8 GB RAM, ayrıca yükseltme olup olmadığını nereden öğrenebilirim, alırken de yükseltilebiliyor mu? Lenovo'nun olumsuzlukları nelerdir.

Müşteri ilişkileri aşağı yukarı iki firmanın da aynıdır. Acer'ın servisinin bir tık kötü olduğunu duymuştum ama sorun çıkaracağını sanmıyorum.

Amd olması sizin üzmesin yeni nesil Amd işlemciler daha iyi ayrıca 1650Tİ olan daha iyidir.

1650 Ti almak daha doğru olur. Daha performanslı bir kart 1650'ye göre.

AMD olması sizin üzmesin yeni nesil AMD işlemciler daha iyi ayrıca 1650 Ti olan daha iyidir.

Yahu işte tereddütteyim, bir başka yerde herkes Acer Nitro'yu önerdi, Lenovo'yu hiç önermediler bir de AMD olunca ne oluyor bilmiyorum ki, marka olarak hangisi daha güvenilir

Acer'i yükseltmezsem ne olur? 1650 ekran kartı, 8 GB RAM, ayrıca yükseltme olup olmadığını nereden öğrenebilirim, alırken de yükseltilebiliyor mu? Lenovo'nun olumsuzlukları nelerdir.
Acer'de bildiğim kadarıyla müşteri hizmetlerinden yükseltemezsiniz. Ayrıca ASUS önermemin sebebi genellikle ASUS yükseltilebilir cihaz yazıyor alırken.

1650 Ti almak daha doğru olur. Daha performanslı bir kart 1650'ye göre.

1650 Ti almak derken 1650 Ti Lenovo Gaming 3 almak mı diyorsun? Şu an bu fiyat aralığında diğer markalar elendi lenovo ve acer , biraz daha fiyatı yükseltsem daha iyisi var mı

Acer'i yükseltmezsem ne olur? 1650 ekran kartı, 8 GB RAM, ayrıca yükseltme olup olmadığını nereden öğrenebilirim, alırken de yükseltilebiliyor mu? Lenovo'nun olumsuzlukları nelerdir?

Dediğim gibi 1650 Ti daha iyi 1650'den. Lenovo'nun olumsuz bir yeri yok.

1650 Ti almak derken 1650 Ti Lenovo Gaming 3 almak mı diyorsun? Şu an bu fiyat aralığında diğer markalar elendi Lenovo ve Acer, biraz daha fiyatı yükseltsem daha iyisi var mı?

Evet Lenovo'dan bahsediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…