Acer Nitro 5 AN515-57-72C8 28.000 TL'ye alınır mı?

trol432

Kilopat
Forumda kasasının kalitesiz olduğundan bahsedilmiş ancak bu fiyata i7 ve 3070 cazip geldi, görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
11. Nesil işlemci var. Intel tarafında en düşük 12. nesil işlemciye sahip bir laptop almanızı öneririm. 12. nesil melez mimariye sahip performans ve verimlilik çekirdeklerini kullanıyor.

Kötülemek gibi olmasın, ben de zamanında 10. nesil mobil i7 kullandım ve daha sonra i9-12900H kullandım. Melez mimarideki verimlilik çekirdekleri ve işlemci mimarisi ısı oluşumunu kayda değer derecede azaltıyordu.

nitro 5 lerin fan cızırtı sesi gibi bir kroniği varmış. tüm nitro 5 modelleringe geçerli mi bu durum? fiyatı baya düşmüş bu arada ürünün. 100w 3070 ekran kartı da iyi bence

nitro 5 lerin fan cızırtı sesi gibi bir kroniği varmış. tüm nitro 5 modelleringe geçerli mi bu durum? fiyatı baya düşmüş bu arada ürünün. 100w 3070 ekran kartı da iyi bence
Fan cızırtı sorunu olsa ne olur ki? Servise gönderip fan değişimi yaptırılır. En kötü, kaliteli bir fan alıp servise değiştirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…