Acer Nitro 5 AN515-57 alınır mı?

Bütçe
22000

bilgeMadamSeyis

Centipat
Daha fazla  

Linkteki ürün alınır mı? Tavisye eder misiniz? Prime'a özel 21.899 TL olarak satışta. Ek olarak 19.999 TL'ye aynı özellikte (tek farkı Ryzen 5 5600H işlemcisi) HP Victus var. İkisinin arasında çok kararsız kaldım. Sizce i7-11800H için 2K fazla vermeye değer mi? Marka kalitesi olarak ne söylenebilir? Genel olarak RDR2, GTA 5 gibi ağır oyunlar oynamak için kullanacağım. Eğer performans konusunda Intel işlemci kendini açık ara belli edecekse 2k fazladan verebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Sözü geçen Victus'un linkini de aşağı ekliyorum:

Victuscular ve nitrocular gene kapışacak.

O kasa eski kasa Acer. Tek kanal RAM ile geliyor tam performans için fazladan ücret ve zaman kaybı demek. Evet işlemcisi daha iyi ama soğutması ve dediğim gibi bu tarz eksileri HP tarafını daha alınası kılıyor. Ayrıca tam emin değilim ama o model HP'de Mux olabilir.

Vicus 16 kasaların tek eksik yanı MUX olmaması.

Hocam tek kanal RAM ile geliyor dediğiniz sadece 1 adet RAM yatağı mı var? Yükseltmek istesem ikinci RAM'i takamam mı demek oluyor, çünkü her halükarda alacağım laptopu 2x8 yapmak istiyorum da.

Hocam tek kanal RAM ile geliyor dediğiniz sadece 1 adet RAM yatağı mı var? Yükseltmek istesem ikinci RAM'i takamam mı demek oluyor, çünkü her halükarda alacağım laptopu 2x8 yapmak istiyorum da.
Cihazda iki adet RAM slotu var ama sadece birisi dolu geliyor. 1X16 şeklinde geliyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…