Acer Nitro 5 AN515-57 ekranı kırıldı

Lightningg7

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-57
Selam, sosyal 3-4 gün önce bilgisayara hafif bir yumruk attım ve ekran gitti. Ekranda kırık yok ama panel gitti galiba. Neyse, bugün yetkili servise götürdüm, 9 bin TL istediler, anormal geldi. Bunu kendim veya başka nasıl yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_1995.jpeg
    224,4 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_1994.jpeg
    97,7 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrana ''hafif'' bir yumruk daha çakın, düz 10 bine yuvarlayalım.

Nitro panelini övenlere bayram şekeri misali bir konu olmuş. Geçmiş olsun elinizden bir şey gelmez daha da. Servise uçurup yaptırmaktan başka çareniz yok.

Hocalarım ne deseniz haklısınız ben bunu daha ucuza nerede yaptırabilirim veya kendim evde yapılacak bir şey mi?

Nitro panelini övenlere bayram şekeri misali bir konu olmuş. Geçmiş olsun elinizden bir şey gelmez daha da. Servise uçurup yaptırmaktan başka çareniz yok.

Hocam yumruk atıp kırılmayla panel kalitesinin ne alakası var.

'' Hafif '' bir yumrukta oluşan hasara bak gereken cevabı alırsın zaten.
Hafif göreceli bir şey, belki de size atılsa bayıltacak bir yumruk.
Laptop panelleri incecik, kusurlu bir durum yok burda.

Eğer kalan her tarafıda doğru bir biçim ve açıyla yaklaşık 2 milyon kere daha yumruklarsan ışık kırılmasına yol açar ve eski görüntüye tekrar kavuşabilirsin.

Hocalarım ne deseniz haklısınız ben bunu daha ucuza nerede yaptırabilirim veya kendim evde yapılacak bir şey mi?

Bro AliExpress'e AN-515 57 screen yazarsan çıkıyor modeller. Bende de 515-42 modeli var biliyorum o yüzden. Oradan alıp taktırmak istersen kessinlikle daha ucuza gelir. Aynı şekilde internete de yazsan bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…