denizathn Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2023
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #2 denizathn dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende var düz kırmızı atmadım fotoğrafını.
denizathn dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende var düz kırmızı atmadım fotoğrafını.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 3 Temmuz 2023 #3 denizathn dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Acer nitro serisinin bu segment laptoplarında RGB yoktu diye biliyorum düz kırmızıdır.
denizathn dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Acer nitro serisinin bu segment laptoplarında RGB yoktu diye biliyorum düz kırmızıdır.
skormix84i3 Centipat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #4 denizathn dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tek kırmızı yanıyor diye biliyorum.
denizathn dedi: Amazon.com.tr Bunu alacağım fakat klavye ayarlanabilir RGB mi? Bir bakarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Tek kırmızı yanıyor diye biliyorum.
denizathn Decapat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Canerrt dedi: Bende var düz kırmızı atmadım fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... Satıcı altta ayarlanabilir RGB olarak bahsetmiş sizdeki model tamamen aynısı mı?
Canerrt dedi: Bende var düz kırmızı atmadım fotoğrafını. Genişletmek için tıkla... Satıcı altta ayarlanabilir RGB olarak bahsetmiş sizdeki model tamamen aynısı mı?