Acer Nitro 5 AN515-58-503P laptopta boş SSD slotu var mı?

Şahsen izlediğim bir videoya göre 2 tane M.2 SSD slotu 1 tane SATA SSD/HDD slotu var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gaming gecesinden sipariş vermiştim o zaman bu uygundur değil mi?

Eğer bir tane slot boşşa takabilirsiniz. Adamın elindeki modelde 2 side dolu. Ama 2 slotunda dolu olacağını sanmıyorum.

Çünkü adamın elindeki model 2TB olarak satılıyor. Çoğunluk satıcı tarafından bir tane daha eklenmiş.

Hocam bende almayı düşünüyorum da bir sorunu falan var mı deneyimleriniz neydi anlatabilir misiniz bir de RAM olarak boşta slot var mı 8 GB varmış bir 8 de ben takmayı düşünüyorum ama

Hocam bende almayı düşünüyorum da bir sorunu falan var mı deneyimleriniz neydi anlatabilir misiniz bir de RAM olarak boşta slot var mı 8 GB varmış bir 8 de ben takmayı düşünüyorum ama.

Hayır hocam bir problemi yok kesinlikle öneriyorum RAM 2 slot evet RAM takabilirsiniz depolama alanı olarak 2 adet M.2 ve bir adet 2.5" slotu bulunduruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…