Acer Nitro 5 AN515-58-51u3 nasıl?

Bütçe
18000

Hasan.can

Decapat
Daha fazla  
Amazon Acer nitro5
Merhaba, mühendislik okuyan arkadaşıma laptop arıyoruz normalde ASUS 4060 modelini sipariş etmiştik fakat iptal etme durumunda kaldı. Yukarıda linki bıraktığım laptop ile karşılaştık normalde, Trendyol da görüyordum fakat iade politikası iyi olmadığı için almamıştık. 18 bin bandına ağırlığı mühendislik işleri için -tia, portal, AutoCAD, eplan ve Adobe programları ile basit video edit ile uğraşıyor- bütçeyi ikiye böldü Xbox ile birlikte bunu almaya karar verdi. Bu kasalar 2022 ve soğutma konusunda sıkıntılari giderildi diye biliyorum. Daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olursa çok seviniriz.

Amazon Acer nitro5
Merhaba, mühendislik okuyan arkadaşıma laptop arıyoruz normalde ASUS 4060 modelini sipariş etmiştik fakat iptal etme durumunda kaldı. Yukarıda linki bıraktığım laptop ile karşılaştık normalde, Trendyol da görüyordum fakat iade politikası iyi olmadığı için almamıştık. 18 bin bandına ağırlığı mühendislik işleri için -tia, portal, AutoCAD, eplan ve Adobe programları ile basit video edit ile uğraşıyor- bütçeyi ikiye böldü Xbox ile birlikte bunu almaya karar verdi. Bu kasalar 2022 ve soğutma konusunda sıkıntılari giderildi diye biliyorum. Daha detaylı bilgiye sahip arkadaşlar yardımcı olursa çok seviniriz.
bunun 3050 ti olanı daha güçlü

Amazon Acer nitro5

Genel olarak işine yarar fakat laptoplarda 3050 serisinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum ya bir düşüğü ya da bir yükseğini alırsanız sizin için daha iyi olacaktır. 3060'lı modellere bakmanızı tavsiye ederim.

Bütçeniz için 12500H gerçekten en iyi işlemci seçimi ancak 2023 yılında bu kadar bir para ödenen bilgisayarda 8 GB RAM görmek istemem o yüzden bu laptopu öneririm.

Genel olarak işine yarar fakat laptoplarda 3050 serisinin alınmaması gerektiğini düşünüyorum ya bir düşüğü ya da bir yükseğini alırsanız sizin için daha iyi olacaktır. 3060'lı modellere bakmanızı tavsiye ederim.
Hocam 3050 serilerinde bir sıkıntı mı yaşadınız tavsiyeniz nedenini merak ettim. 3060 için bütçe 21 22 bine çıkarmak gerekiyor. En azından rtx teknoloji olduğu için ve 95w ekran kartı olduğu için programlarda işini gorur diye düşündüm

Bütçeniz için 12500H gerçekten en iyi işlemci seçimi ancak 2023 yılında bu kadar bir para ödenen bilgisayarda 8 GB RAM görmek istemem o yüzden bu laptopu öneririm.

Hocam gigabyt laptoplara aşırı olumsuz yorumlar oluyorum formda. Ayrıca ram benim için sıkıntı değil elimde ekstra ram mevcut çift kanal 16 GB yapacagiz alınca

Hocam aklınızdaki model 3050ti buydu fakatz daha önce Trendyol dan laptop alışveriş yaptık iade almadılar mahkeme ile uğraşmak zorunda kaldık. 3050Ti ile aralarında gerçekten çok fark var mı? risk alıp Trendyol dan almalimiyiz?

Hocam 3050 serilerinde bir sıkıntı mı yaşadınız tavsiyeniz nedenini merak ettim. 3060 için bütçe 21 22 bine çıkarmak gerekiyor. En azından RTX teknoloji olduğu için ve 95W ekran kartı olduğu için programlarda işini gorur diye düşündüm.

VRAM'den dolayı. 4 GB VRAM günümüz için gerçekten çok az kesinlikle alınmaması gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı