ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop NH.QLZEY.006 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Buna benzer laptoplar 50K falan değil hocam, ürünü kullanıyorum. Teknoloji gelişiyor ve daha iyi ürünleri daha ucuza mâl ediyor firmalar. E doğal olarak da bu bize yarıyor.
Ürün harika ürün, dün %18 ile de 1 saat ekran süresi aldım. Sıcaklıklar muhtemelen fiyatı için en iyisi. Bu bütçedeki Laptoplar'ın paneli pek iyi değil, 165HZ'lik Acer laptopların panelleri çok iyi oluyor. Güzel bir panele ihityacınız varsa onlara da çıkabilirsiniz. Bunun paneli de güzel lâkin daha iyisini almak isterseniz onlar da çok güzel alternatifler. Soğutma dediğim gibi hârika.
Performans on numara zaten, 140'lık 4050'si var. i5 12500H verimlilik konusunda Ryzen'lar kadar iyi olmasa da yine de verimsiz bir işlemci değil ve performansı şüphesiz güzel. Ben bayıldım ürüne valla, kasa kalitesina sallayanlar var ama çıtır çıtır falan ses geldiği yok. Kasa sert plastik ile yapılmış ve bu da olmak zorunda. WASD ısınmadan dolayı rahatsız etmiyor, hem CPU hem GPU için bağımsız kontrol edebileceğiniz fanlar var. Daha ne diyeyim, aklıma gelenleri yazdım
Bir sorun varsa sor hocam, fiyatına göre rakipsiz bu cihaz. Tokatlar.