Acer Nitro 5 AN515-58-52KA CS2'de 92 dereceyi görüyor

Baxsy01

Hectopat
Daha fazla  
Laptopu dün aldım. Bugün CS2'de oto fan ayarında ve performans modunda NitroSense programında maksimum 92 dereceyi gördüm. Bu değerler yeni bir laptop için normal mi?
  • i5 12500H
  • RX 4050 140W

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu dün aldım. Bugün CS2'de oto fan ayarında ve performans modunda NitroSense programında maksimum 92 dereceyi gördüm. Bu değerler yeni bir laptop için normal mi?
  • i5 12500H.
  • RX 4050 140W.

CS için pek normal değil. Ağır oyunlar olsa kabul edilebilir ancak CS'ye göre fazla.

90 civarı laptoplar için yük altında normal sayılır.

Macun değiştir. O laptopun macunu dandik. Ya da manuel olarak fan devrini artır.

CS içinde normal. Ne kadar çok FPS o kadar çok CPU kullanımı demek. Ortalama 200 FPS'ler alıyorsa 80 85 derece üstünü çok rahat alabilir.

Hocam bu değerleri CS de daha önce hiç görmedim. Bir Cyberpunk olsa belki ama CS de çok normal gelmedi açıkçası.

Macun değiştir. O laptopun macunu dandik. Ya da manuel olarak fan devrini artır.
garanti dışı kalmaz mı ? max fan gücüne ayarladığımda 82 derece oluyor fakat 7000 rpm ile dönüyor

Garanti dışı kalmaz mı? Max fan gücüne ayarladığımda 82 derece oluyor fakat 7000 RPM ile dönüyor.

Max'ta kullanın hocam. Garanti konusunu ise desteğe sorabilirsiniz.

Macun alıp macunla beraber laptopu servise yolla. Kendin değiştirirsen bozulur garanti.
Hayır bozulmaz. Acer teknik servisi cihaza zarar vermediğiniz müddetçe içini açıp ram, ssd vs eklemesini ya da macun sürülmesini destekliyor. Burada tek husus macunu doğru miktarda sürmek ve cihaza fiziksel bir zarar vermemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…