Acer Nitro 5 AN515-58-52KA CS2'de 92 dereceyi görüyor

Arayıp sordum hocam. Macun değişimi bozuyor, diğer dedikleriniz bozmuyor.

Hocam bu değerleri CS de daha önce hiç görmedim. Bir Cyberpunk olsa belki ama CS de çok normal gelmedi açıkçası.
İ7-13650HX kullanıp da cs değerlerine hiç baktınız mı acaba ? Hatta sizin işlemci çoğu ryzen işlemciye göre fazla performanslıdır ancak çok iyi de ısınır. Belki dikkat etmemiş olabilirsiniz ancak elinizde işlemci de cs de soğuk çalışan bir işlemci değil.
Uzun lafın kısası rekabetçi oyunlar işlemciye fazla yük bindirebileceğinden fps miktarı ile doğru orantılı olarak işlemci sıcaklığı da artacaktır. Kesin bir şey diyemem ancak 80 85 hatta yer yer 90 dereceler normaldir.

Arayıp sordum hocam. Macun değişimi bozuyor, diğer dedikleriniz bozmuyor.
O zaman herkese farklı cevaplar veriyorlar. Telegramda acer nitro gibi oyuncu laptopları kullanan bir gruba girmiştim ve orada macununda garantiyi bozmayacağı kullanıcılar tarafından yazılmıştı. Şahsen ben de kullanıcıların yalancısıyım Benim dell laptop da macunda veya ram, ssd de takmak, sürmek garantiyi bozmuyordu.

Mantıken macun sürülmesi garantiyi bozar çünkü hayati bir parça olan işlemci soğutucusuna müdahale ediyorsun yanlış sürülmesi durumunda cihaz aşırı ısıdan yanabilir. Ram ve SSD nin bozmaması ise mantıklı.

Hocam siz söylemişken sorayım sıcaklık değerlerine bakamıyorum ki MSI Afterburner çalışmıyor nasıl açabilirim?

Açıkçası el pratiği olan ve az çok bu işlerden anlayan macun sürebilir. Herhalde macun sürerken bir yemek kaşığı kadar sürmeyecektir Çok sürülmesinin ya da az sürülmesinin riski var ancak ne kadar çok olduğu da önemli. Bir yemek kaşığı kadar mı yoksa bir tatlı kaşığı kadar mı ?

Hocam siz söylemişken sorayım sıcaklık değerlerine bakamıyorum ki MSI Afterburner çalışmıyor nasıl açabilirim?
CS gibi bazı oyunlar da afurburner açılmıyor. Bakmak için alt tab yapıp afturburner uygulamasından bakmak lazım.

Anladım hocam teşekkür ederim.

İşte onu herkes yapamayacağı için garanti bozar diye lanse ediyorlar ki gayet normal bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…