Aynen 26k fiyatlı olanı aldım. Bu fiyatta RTX 4050 olan laptop yok. Isınma konusunda yapacak bir şey yok. Muadillerinin videolarinida inceledim Victus ve Abra A5 hepsinde var bu ısınma olayı. Sonuçta üst seviye bir laptop değil. Hepsinde neredeyse aynı değerler var izlediğim videolarda.
Laptopu dün aldım. Bugün CS2'de oto fan ayarında ve performans modunda NitroSense programında maksimum 92 dereceyi gördüm. Bu değerler yeni bir laptop için normal mi?
win 11 home kurdum ama pro özelliklerine ihtiyacın varsa onu da kurabilirsin tercihine bağlı.
sadece kurarken vdm özelliğini kapatman lazım bios tan ssd yi görmüyor kurulum sırasında.
Hayır bozulmaz. Acer teknik servisi cihaza zarar vermediğiniz müddetçe içini açıp ram, ssd vs eklemesini ya da macun sürülmesini destekliyor. Burada tek husus macunu doğru miktarda sürmek ve cihaza fiziksel bir zarar vermemek.
Bu yazınızın bir dayanağı var mı? Geçtiğimiz yıl arkadaşa aldığımız Acer bilgisayara RAM takviyesi yapacaktık, Acer'ı aradığımızda kendileri dışında yapılan müdahalede garanti dışı kalacağını belirttiler bize.