Acer Nitro 5 AN515-58-544K için RAM ve SSD önerisi

Rawqqqqq

Zeptopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 500GB Gen4x4 NVMe M.2 2280 SSD
Merhaba,
Acer Nitro 5 AN515-58-544K için ek olarak.
Kingston NV2 500GB GEN4x4 NVMe M.2 2280 SSD ve Crucial CT8g4sfra32a 8 GB RAM aldım.
Bu iki bileşeni önceki konulardan okuyarak aldım fakat aldıktan sonra uygunluğuna emin olamadım. Bunları bilgisayarın içindekilere ek olarak kullanabilir miyim?

Yardımcı olabilir misiniz?

Aynı laptop var.
RAM: Crucial RAM uygundur. Bende aldım ve taktım.
SSD : Gaming laptop. 1TB alsaydınız keşke. Uyum sorunu olmaz ama 500 GB bir müddet sonra yetersiz gelecektir.
Laptopun arka kapağını açarken bileşenlere zarar verebilirsiniz. Kapağı düzgün açıp kapatabiliyorsanız ki hafife almayın epey zordur. SSD yi ve RAM 'i takmak kolay.
Aşağıdaki yazıyı okuyunuz.
UYARI : Acer laptop garanti süreci

Son düzenleme:
Kasada birçok defa işlemi uyguladım fakat laptop için ilk defa olacak. Videoları izlerken genelde pena gibi plastik madde kullanıyorlar ona benzer bir şeyle açabilirim diye düşünüyorum. Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim.

Kasada birçok defa işlemi uyguladım fakat laptop için ilk defa olacak. Videoları izlerken genelde pena gibi plastik madde kullanıyorlar ona benzer bir şeyle açabilirim diye düşünüyorum. Cevabınız ve yardımınız için çok teşekkür ederim.
Sizin laptopunuz ama ben bile sizin adınıza endişelendim :). Kendiminkini açarken değil ama kapatırken epey sorun yaşamıştım. Çok tehlikeli. Mümkünse ehil bir bilgisayarcıya yaptırın işlemi. Kasa ile kıyas kabul etmez. Deneseniz bile kolayca açamazsanız fazla uğraşmayın.
İyi geceler...

Sizin laptopunuz ama ben bile sizin adınıza endişelendim :). Kendiminkini açarken değil ama kapatırken epey sorun yaşamıştım. Çok tehlikeli. Mümkünse ehil bir bilgisayarcıya yaptırın işlemi. Kasa ile kıyas kabul etmez. Deneseniz bile kolayca açamazsanız fazla uğraşmayın.
İyi geceler...
iyi günler dostum yeni aldığım 2 haftalık acer nitro 5 an515-58-544k laptobun ramı 8 gb olduğu için yetersiz geliyor bende 16 gb ye yükseltmeye karar verdim garantisinin bozulup bozulmayacağı öğrenmek için servisi aradım bu modeli bize göndermeniz gerek dedi serviste herhangibi başka bir sorun çıkarım onarım talebi isterlermi veya kaç gün sürer Sizce güvenmelimiyim.İyi günler

iyi günler dostum yeni aldığım 2 haftalık acer nitro 5 an515-58-544k laptobun ramı 8 gb olduğu için yetersiz geliyor bende 16 gb ye yükseltmeye karar verdim garantisinin bozulup bozulmayacağı öğrenmek için servisi aradım bu modeli bize göndermeniz gerek dedi serviste herhangibi başka bir sorun çıkarım onarım talebi isterlermi veya kaç gün sürer Sizce güvenmelimiyim.İyi günler
Özellikle kargo gidiş dönüş de başına birşey gelme ihtimalinden endişelenerek ben kendim değiştirdim. İstanbul'da oturuyor iseniz elden teslim edebilirsiniz.
Siz de kendiniz değiştirin demiyorum. Çok da gerekmiyor ama ek bir fayda olabileceği için kendiniz değiştirir iseniz tüm süreci kameraya alın.
Aşağıdaki link aklınızdaki tüm sorulara cevap olacaktır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı