Sorenza Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #101 Artoria Pendragon dedi: Gider hocam ama bir sure Windows 10'la kullanmaya devam ederdim muhtemelen o cihazı. Genişletmek için tıkla... Neden ki? VelocityNE dedi: Ben 11 kurmustum gayet guzel, degisime yolladim bir problemden oturu iade isteyecektim ama bu Acer'de stok bitince vazgectim devam Genişletmek için tıkla... Performans olarak nasıl hocam?
Artoria Pendragon dedi: Gider hocam ama bir sure Windows 10'la kullanmaya devam ederdim muhtemelen o cihazı. Genişletmek için tıkla... Neden ki? VelocityNE dedi: Ben 11 kurmustum gayet guzel, degisime yolladim bir problemden oturu iade isteyecektim ama bu Acer'de stok bitince vazgectim devam Genişletmek için tıkla... Performans olarak nasıl hocam?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.842 Makaleler 9 Çözümler 1.034 9 Eylül 2022 #102 Windows 10 biraz daha orta eski sistemler için daha stabil geliyor bana şu anlık.
Sorenza Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #103 Artoria Pendragon dedi: Windows 10 biraz daha orta eski sistemler için daha stabil geliyor bana şu anlık. Genişletmek için tıkla... Aman hocam bu sistem de eski ise i3 3110M sistem olan laptop ne oluyor.
Artoria Pendragon dedi: Windows 10 biraz daha orta eski sistemler için daha stabil geliyor bana şu anlık. Genişletmek için tıkla... Aman hocam bu sistem de eski ise i3 3110M sistem olan laptop ne oluyor.
VelocityNE Megapat Katılım 12 Mayıs 2017 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #104 Sorenza dedi: Neden ki? Performans olarak nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... 4 Gun deneyimleme sansim oldu benim cok hosuma gitti. Ayrica tasarimida sade şık. Yasadigim sorunda hoparlorde cizirti geldi risk etmeden yollayayim dedim diger turlu en ufak sikayet yasamadim diyebilirim eger alirsaniz win11 ile kullanabilirsiniz.
Sorenza dedi: Neden ki? Performans olarak nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... 4 Gun deneyimleme sansim oldu benim cok hosuma gitti. Ayrica tasarimida sade şık. Yasadigim sorunda hoparlorde cizirti geldi risk etmeden yollayayim dedim diger turlu en ufak sikayet yasamadim diyebilirim eger alirsaniz win11 ile kullanabilirsiniz.
A Agrasyon Decapat Katılım 8 Eylül 2022 Mesajlar 119 10 Eylül 2022 #105 Nera dedi: Sepete ben de eklemistim satın almaya calıstım yine de alınmıyor stok 0 diyor Genişletmek için tıkla... Aynı durumdayız. Dün gece 3 te yattım ancak stok:-2 diyordu o kadar yani. Keşke bir daha getirseler
Nera dedi: Sepete ben de eklemistim satın almaya calıstım yine de alınmıyor stok 0 diyor Genişletmek için tıkla... Aynı durumdayız. Dün gece 3 te yattım ancak stok:-2 diyordu o kadar yani. Keşke bir daha getirseler