Acer Nitro 5 AN515-58-55RH alınır mı?

i7 versiyonu için 4 bin lira farka değer mi sizce? Bence değmez. Sizin fikriniz nedir?

Stoğu yakın zamanda hızla tükenmezse, bu akşam da indirime girerse kaçırılmaması gereken bir model olduğunu düşünüyorum. Öte yandan, 2. El + garantili şekilde 95-110W 3070'li laptop alma fikri nasıl olur sizce? Bu şekilde +4-5 bin lira daha eklenecek tabii ki.

Saat 10 gibi Vatan gece indirimleri başlıyor, şansınız varsa ürün tekrar indirime girebilir, takip edin.

Oyun amaçlıysa 12700h a o kadar para vermeye gerek yok, tepe model bir 3070 alacaksanız değer.

@Artoria Pendragon ben de 140W 3060'ın yeteceğini düşündüğüm için 3070'e gerek yok diyorum ya. 12500 de idare eder bence oyun için.

Eder hocam, 3060 Max-P'de üzmez dediğiniz gibi performans açısından. Tepe model derken demek istediğim kalite anlamındaydi, yoksa 100W 3070 ile o kadar para verecek fark yok çünkü.

Eder hocam, 3060 Max-P'de üzmez dediğiniz gibi performans açısından. Tepe model derken demek istediğim kalite anlamındaydi, yoksa 100W 3070 ile o kadar para verecek fark yok çünkü.
Aynen öyle. Uzun zamandır 60 Hz ölü pikselli monitör kullanıyorum, herkesin gömdüğü panel nasıldır sence? Ben her türlü keyifli ve yeterli olacağını düşünüyorum. Pil konusunda da 6 saate çıkabilirim sanırım gerçekten ekonomik kullanırsam.

Oyle bir monitorden gectikten sonra iyi bile gelebilir anladıgım kadarıyla oyun amaclı alacaksınız genel olarak, o yonden pek uzmez. İş odaklı vs alacaklar için daha çok dert edilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…