Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #1 Yeni aldığım laptopta ekran kartı devre dışı gözüküyor. NVIDIA uygulamalarını da yükledim güncelledim birçok şeyi ama alttaki simgelerden üstüne geliyorum RTX 3060 laptop GPU devre dışı diyor.
Yeni aldığım laptopta ekran kartı devre dışı gözüküyor. NVIDIA uygulamalarını da yükledim güncelledim birçok şeyi ama alttaki simgelerden üstüne geliyorum RTX 3060 laptop GPU devre dışı diyor.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #2 Ekran kartının sürücüsünü kurman gerekiyor ben de benzer bir laptopu yeni aldım ayrı bir disk bölümüne zaten koymuşlar sürücüleri. Artı 0 Eksi
Ekran kartının sürücüsünü kurman gerekiyor ben de benzer bir laptopu yeni aldım ayrı bir disk bölümüne zaten koymuşlar sürücüleri.
KS KS Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #3 Fatih737 dedi: Ekran kartının sürücüsünü kurman gerekiyor ben de benzer bir laptopu yeni aldım ayrı bir disk bölümüne zaten koymuşlar sürücüleri. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yani. Artı 0 Eksi
Fatih737 dedi: Ekran kartının sürücüsünü kurman gerekiyor ben de benzer bir laptopu yeni aldım ayrı bir disk bölümüne zaten koymuşlar sürücüleri. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım yani.
Fatih737 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 740 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #4 Umut T. dedi: Nasıl yapacağım yani. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden ekran kartını bulup sağ tıkla sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıkla ve sürücüleri otomatik olarak ara seçeneğine tıkla. Artı -1 Eksi
Umut T. dedi: Nasıl yapacağım yani. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisinden ekran kartını bulup sağ tıkla sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıkla ve sürücüleri otomatik olarak ara seçeneğine tıkla.
KS KS Umut T. Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2022 #5 Fatih737 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını bulup sağ tıkla sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıkla ve sürücüleri otomatik olarak ara seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıkla... En iyi sürücüler zaten yüklü diyor yaptım. Artı 0 Eksi
Fatih737 dedi: Aygıt Yöneticisi'nden ekran kartını bulup sağ tıkla sürücüyü güncelleştir seçeneğine tıkla ve sürücüleri otomatik olarak ara seçeneğine tıkla. Genişletmek için tıkla... En iyi sürücüler zaten yüklü diyor yaptım.
2 266451 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 301 Çözümler 2 9 Eylül 2022 #6 Hocam onun anlamı NVIDIA ekran kartınızı kullanan uygulama yok demek. Oyun açarsanız NVIDIA aktif olur. Artı 0 Eksi
Hocam onun anlamı NVIDIA ekran kartınızı kullanan uygulama yok demek. Oyun açarsanız NVIDIA aktif olur.