Acer Nitro 5 AN515-58 alınır mı?

Jakes

Hectopat
Makine mühendisliği için bu fiyat bandında laptop bakıyordum, aslında Acer Nitro 16'yı alacaktım fakat stokları tükendi ben alana kadar. Şimdi bu modeli buldum. İşlemci epey iyi gördüğüm kadarıyla, sadece RAM'i düşük ancak bu modelin muadillerine göre daha iyisini bulamadım. 8 GB RAM takviyesi zaten illaki çok geçmeden yapacağım.

Bu fiyata daha F/P ve hem mühendislik hem de oyun için bildiğiniz bir laptop var mı, önerilerinizi bekliyorum.

Bu bütçede başka yok al geç.

aldınız mı

Şu an indirimde alacaklar buradan alsın. Peşin fiyata 9 taksit gibi bir nimet var.

Selam, aynı ürünü aldım 4050 li olanı gayet memnunum. Tek alışamadığım fan sesi oldu o da ilk kez laptop kullandığım için herhalde. Varsa sorun cevaplarım.
Kaç dereceye çıkıyor bilgisayar boşta kaç db fan sesi var bana cevaplarsanız iyi olur yükte kaç derece ekranı nasıl

Kaç dereceye çıkıyor bilgisayar boşta kaç db fan sesi var bana cevaplarsanız iyi olur yükte kaç derece ekranı nasıl
Eve geçince desibel ölçerim ama telefonla ne kadar olursa. Derece olayı eğer ThrottleStop ile işlemcinin watt değerini düşürmezsen 95 dereceleri de zorlar ama sınırlarsan 80-85 max oluyor. Watt değeri düşürmek gözünü korkutmasın basit bi işlem, işlemci güçlü olduğu için boost açıyor o da ısınmaya yol açıyor. Ekran kartına hiç bişey yapmadım güncel driverlar ile en fazla 90 gördüm ama bu değerler ne kadar grafik arttırsan o kadar değişir. Dün GOW(2018) oynadım ultra/high karışık işlemcinin watt değerini sınırladım ve ikiside 85 derece de geziyordu. Kaplama kalitesini ultra+ yaptım bazen anlık 90 da gördü ekran kartı. Bu 85 dereceleri görünce 5000rpm'e kadar dönüyor fanlar, bu arada en fazla 7500 rpm dönüyor ama daha ulaşamadım o seviyeye. Boştayken de ikisi 50-55 derece arasında geziyor. Bende kurcalıyorum işte alalı 1 hafta oldu memnunum.

PTM 7950 uygulamak en mantıklı tercih olur Nitro 5 modellerine stok macunları rezalet çünkü.
Ama garanti dışı kalıyor maalesef cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…