Acer Nitro 5 AN515-58 alınır mı?

Eve geçince desibel ölçerim ama telefonla ne kadar olursa. Derece olayı eğer ThrottleStop ile işlemcinin watt değerini düşürmezsen 95 dereceleri de zorlar ama sınırlarsan 80-85 max oluyor. Watt değeri düşürmek gözünü korkutmasın basit bi işlem, işlemci güçlü olduğu için boost açıyor o da ısınmaya yol açıyor. Ekran kartına hiç bişey yapmadım güncel driverlar ile en fazla 90 gördüm ama bu değerler ne kadar grafik arttırsan o kadar değişir. Dün GOW(2018) oynadım ultra/high karışık işlemcinin watt değerini sınırladım ve ikiside 85 derece de geziyordu. Kaplama kalitesini ultra+ yaptım bazen anlık 90 da gördü ekran kartı. Bu 85 dereceleri görünce 5000rpm'e kadar dönüyor fanlar, bu arada en fazla 7500 rpm dönüyor ama daha ulaşamadım o seviyeye. Boştayken de ikisi 50-55 derece arasında geziyor. Bende kurcalıyorum işte alalı 1 hafta oldu memnunum.
yok biliyorum bende asus varken g helperden düşürüyordum bu arada ön yargım çoktu bu laptopa sanırsam alıcağım acerler sıcak calısır hep de düzeltmişler

Doğrudur ama garantisi bitine kadar uygulayamam maalesef. Bu arada laptopa sizin öneriniz sayesinde karar verdim teşekkürler.
ssd ve ram takviyesi yaptınız mı ram yaptıysanız ne aldınız

yok biliyorum bende asus varken g helperden düşürüyordum bu arada ön yargım çoktu bu laptopa sanırsam alıcağım acerler sıcak calısır hep de düzeltmişler

ssd ve ram takviyesi yaptınız mı ram yaptıysanız ne aldınız
Stok halini kullanıyorum şuan ama ileri de ssd lazım 512gb yetmiyor. Ben aynı modelin 16gb ram ile satılan versiyonunu aldım ama stok bitmiş yinede link bırakıyorum.

Stok halini kullanıyorum şu an ama ileride SSD lazım 512 GB yetmiyor. Ben aynı modelin 16 GB RAM ile satılan versiyonunu aldım ama stok bitmiş yine de link bırakıyorum.

Buradan alınması daha makul olur.
1 TB SSD ve 8 GB RAM ile geliyor ileride servisle RAM eklemesi yapılabilir.

sepette 29.697 TL​

Buradan alınması daha makul olur.
1 TB SSD ve 8 GB RAM ile geliyor ileride servisle RAM eklemesi yapılabilir.

sepette 29.697 TL​

Rami kendim taksam iptal mi oluyor garantisi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı