kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 512 Ekran kartı 3050tı İşlemci İ5 Acer Nitro 5 AN515 58 anakart yandı yeni anakart arıyorum ama bulamıyorum. Bunun tamiri veya nerede anakart nerede bulabilirim?
Acer Nitro 5 AN515 58 anakart yandı yeni anakart arıyorum ama bulamıyorum. Bunun tamiri veya nerede anakart nerede bulabilirim?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 19 Mayıs 2024 #2 kasar36 dedi: Acer Nitro 5 AN515 58 anakart yandı yeni anakart arıyorum ama bulamıyorum. Bunun tamiri veya nerede anakart nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Servisi var hocam. Acer ile iletişime geçin | Teknik Destek ve Müşteri Hizmetinde Hızlı Yanıtlama | Acer Türkiye Acer teknik destek ve müşteri hizmeti. Teknik sorularınızın cevaplarını bulun. www.acer.com Artı 0 Eksi
kasar36 dedi: Acer Nitro 5 AN515 58 anakart yandı yeni anakart arıyorum ama bulamıyorum. Bunun tamiri veya nerede anakart nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Servisi var hocam. Acer ile iletişime geçin | Teknik Destek ve Müşteri Hizmetinde Hızlı Yanıtlama | Acer Türkiye Acer teknik destek ve müşteri hizmeti. Teknik sorularınızın cevaplarını bulun. www.acer.com
Kuzgunn11 Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Hocam ne kadar olmuştu alalı garantisi bitti mi sizden mi kaynaklanıyor hata. Artı 0 Eksi
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Kuzgunn11 dedi: Hocam ne kadar olmuştu alalı garantisi bitti mi sizden mi kaynaklanıyor hata. Genişletmek için tıkla... Kuzgunn11 dedi: Hocam ne kadar olmuştu alalı garantisi bitti mi sizden mi kaynaklanıyor hata. Genişletmek için tıkla... Hata benden kaynaklanıyor garanti kabul etmiyorlar Artı 0 Eksi
Kuzgunn11 dedi: Hocam ne kadar olmuştu alalı garantisi bitti mi sizden mi kaynaklanıyor hata. Genişletmek için tıkla... Kuzgunn11 dedi: Hocam ne kadar olmuştu alalı garantisi bitti mi sizden mi kaynaklanıyor hata. Genişletmek için tıkla... Hata benden kaynaklanıyor garanti kabul etmiyorlar
Kuzgunn11 Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Geçmiş olsun hocam o zaman en iyi tercih yine de servis olacaktir bence. Artı 0 Eksi
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 333 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #6 Kuzgunn11 dedi: Geçmiş olsun hocam o zaman en iyi tercih yine de servis olacaktir bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
Kuzgunn11 dedi: Geçmiş olsun hocam o zaman en iyi tercih yine de servis olacaktir bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler