Acer Nitro 5 AN515-58 işlemcisi 100 derece normal mi?

baymuz

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar 3 ay önce bir laptop almıştım, laptop Acer Nitro 5 RTX4050 ekran kartı ve i5 12500H 12.nesil işlemci bulunuyor genelde diğer oyunlarda olmasa da Cyberpunk 2077 100 dereceyi görüyor, DLSS açık ve laptopta soğutucu var ayrıca oyunu yüksek ya da orta grafikte oynuyorum işin izleme kapalı. 100 derece normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayır değil performans modunu açtınız mı oynarken.

Maalesef termal macunu çok kötü aynı laptop bende de var macunu değiştirirsen sorunun çözülüyor. Ayrıca oyunda stutter var mı?

Hiçbir zaman 100 derece normal değildir. Termal macun yenilemesi yapabilirsiniz.

Hayır değil performans modunu açtınız mı oynarken.
Evet oyun oynarken açık tutuyorum

Hiçbir zaman 100 derece normal değildir. Termal macun yenilemesi yapabilirsiniz.
Bilgisayar yeni aslında böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum

Maalesef termal macunu çok kötü aynı laptop bende de var macunu değiştirirsen sorunun çözülüyor. Ayrıca oyunda stutter var mı?y

Maalesef termal macunu çok kötü aynı laptop bende de var macunu değiştirirsen sorunun çözülüyor. Ayrıca oyunda stutter var mı?
Stutter nedir?

stabil şekilde o civarlarda mı? Anlıksa biraz anormal ama o cihazlar 90 95 arası çalışıyor zaten.

Evet oyun oynarken açık tutuyorum.

Bilgisayar yeni aslında böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Hocam aynı laptopu kullanıyorum içindeki macun acayip dandik servise gönder bedavaya 6 ayda bir değiştiriyor. Ayrıca stutter yaşıyor musunuz?

Evet oyun oynarken açık tutuyorum.

Bilgisayar yeni aslında böyle bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Stutter nedir?

Sanki böyle bir takılıyormuş gibi arada ama FPS düşmüyor. Oyun akıcı mı? Bir de çok ısınıyorsa servise gönder ücretsiz macun değiştiriyor 6 ayda bir.

Yok çok nadiren işte menüye falan girerken bi takılma var. Teşekkürler tavsiyeniz için yeni olmasına rağmen böyle olması saçma aslında yani termal macun gerekmesi

stabil şekilde o civarlarda mı? Anlıksa biraz anormal ama o cihazlar 90 95 arası çalışıyor zaten.
Hayır arada bir söyle 97 95 98 100 böyle 3 4 saniyede bir

Yok çok nadiren işte menüye falan girerken bir takılma var. Teşekkürler tavsiyeniz için yeni olmasına rağmen böyle olması saçma aslında yani termal macun gerekmesi.

Hocam sıcaklığı gerçekten düşüren PTM7950 var bende almayı düşünüyorum buraya videoyu bırakıyorum istersen bundan al
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz fakat doğrusu içini açmaya korkuyorum muhtemelen yetkili servise veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…