Acer Nitro 5 AN515-58 işlemcisi 100 derece normal mi?

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz fakat doğrusu içini açmaya korkuyorum muhtemelen yetkili servise veririm.

İçini açmakta sorun yok ama macunu kendiniz değiştirirseniz garanti gider haberiniz olsun.

Hocam çok lanet bir cihaz bende de 3050 Ti versiyonu var aynı dereceler alıyorum ve çok sıkıntılı bir durum en mantıklısı satmak başka bir marka almak.

12700h olanı bende var ciddi sıcak çalışıyor. Macun yeniletmek için yollayacağım ben de. Kendim macun yollasam sürüyorlar mı bilmiyorum. Eğer yapıyorlarsa düzgün macun yollarım.

12700H olanı bende var ciddi sıcak çalışıyor. Macun yeniletmek için yollayacağım ben de. Kendim macun yollasam sürüyorlar mı bilmiyorum. Eğer yapıyorlarsa düzgün macun yollarım.

Kendi macununu sürüyor Acer. Eğer kendim yapayın dersen garantin gider haberin olsun.

Kendi macununu sürüyor Acer. Eğer kendim yapayın dersen garantin gider haberin olsun.
Kendi macunu zaten çöp. Benim gönderdiğimi sürseler keşke. Fiyat vs önemi yok yeterki daha soğuk çalışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…