Acer Nitro 5 AN515-58 laptopta CPU 100 dereceye ulaşıyor

eaglesix

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selam. Acer Nitro 5 AN515-58 i7 RTX3060 cihaz Left 4 Death 2'de CPU kisa sürede 90 dereceyi asip 100'u buluyor %2 %3 gibi degerlerde. NitroSense uzerinden kontrolu yapip maksimum performans calistiriyorum ama bana aşırı yuksek geliyor. Cihaz yeni, termallerde falan da bir sorun yok. Sizce problem var mi yoksa ben mi evham yapiyorum? Birkac gundur dert ettim, yardiminiza, yorumunuza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar selam. Acer Nitro 5 AN515-58 i7 RTX3060 cihaz left 4 death 2'de CPU kisa sürede 90 dereceyi asip 100'u buluyor %2 %3 gibi degerlerde. NitroSense uzerinden kontrolu yapip maksimum performans calistiriyorum ama bana aşırı yuksek geliyor. Cihaz yeni, termallerde falan da bir sorun yok. Sizce problem var mi yoksa ben mi evham yapiyorum? Birkac gundur dert ettim, yardiminiza, yorumunuza ihtiyacım var.

Turbo clock kapatıp dener misiniz?

Turbo clock kapatıp dener misiniz?
Yeni sistemlere adapte olmakta zorlanan biri olarak turbo clock'u nasil kapatacagim bir yana, ne oldugunu dahi bilmiyorum:) dun de bir baslik actim hocam bu arada, servise gönderdim ve sorun olmadigina dair stres testlerinin goruntuleriyle gonderdiler ama, bilgisayar geldiginde sol hoparlorden ses cikmayacak sekilde geldi. Haftasonu oldugu icin kapali olduklarindan yarin arayacagim tekrar acer'i. Biraz suphelerim olustu acikcasi bilgisayara karsi.

Dostlar selam. Acer Nitro 5 AN515-58 i7 RTX3060 cihaz Left 4 Death 2'de CPU kisa sürede 90 dereceyi asip 100'u buluyor %2 %3 gibi degerlerde. NitroSense uzerinden kontrolu yapip maksimum performans calistiriyorum ama bana aşırı yuksek geliyor. Cihaz yeni, termallerde falan da bir sorun yok. Sizce problem var mi yoksa ben mi evham yapiyorum? Birkac gundur dert ettim, yardiminiza, yorumunuza ihtiyacım var.
Performans modunda kullanmayın fanları kendiniz özel bölümünden yükseltin. Fps kısıtlayın. Turbo Boost kapatın.

Cihaz yeni yazısını gördüm. Öyleyse iade edin hocam.

Yeni sistemlere adapte olmakta zorlanan biri olarak Turbo Clock'u nasıl kapatacagim bir yana, ne oldugunu dahi bilmiyorum:) dun de bir baslik açtım hocam bu arada, servise gönderdim ve sorun olmadigina dair stres testlerinin goruntuleriyle gonderdiler ama, bilgisayar geldiginde sol hoparlorden ses cikmayacak sekilde geldi. Hafta sonu oldugu icin kapali olduklarindan yarin arayacagim tekrar Acer'i. Biraz suphelerim olustu açıkçası bilgisayara karsi.

Hocam bence de iade edin Turbo Boost'u nasıl kapatacağınızı yazacakken hoparlör olayını gördüm.

Hocam kullanım 2-3 temi 100 derece normalde bile fazlayken 2-3 kullanımda dehşet fazla birde şöyle birşey var ben Hitman absolution yada dying light oynadığımda normal gta5 gibi oyunlara kıyasla daha fazla ısınıyor

Hocam ben bu sorun için bu adımları uyguladım ve sorun çözüldü. Bir bakın isterseniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı