Acer Nitro 5 AN515-58 Touchpad'i çalışıyor ama 2 parmak ve 3 parmak fonksiyonları yok

selek.yakup

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarı uzun zamandır kullanıyorum. İlk geldiğinde FreeDOS geldi. Windows 10 kurulumu ben yaptım. Her şey okey ama touchpad sürücüsüne ne yaptıysam işlemedi.
Biraz araştırdım. Biraz uğraştım yine bir şey olmadı. Geçenlerde yine aklıma takıldı sırf bu yüzden oturdum tekrar format attım (Windows 10) ve sonrasında düzgünce kurulum yaptım. Windows Update bekledim. İlk önce BIOS kurdum falan ama yine de çalışmadı. Dokunmatik yüzeyde sadece dokunmatik yüzey hassasiyeti var.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows 11 dene istersen daha güncel olur.

Hangi düşünceyle Windows 10 kurdun? Son nesil makineye Windows 10 kurarsan işlemez tabii ki. Windows 11'e geç

Hangi modeli sizinki o cihaz 2023 modeldi diye hatırlıyorum

Aynen 2023 Mayıs haziran gibi aldım

Windows 11 dene istersen daha güncel olur.
hocam bugün müsait oldum ve win11 kurdum ve güncellemelerin hepsini yaptım sürücü yüklerken io sürücüsünü ilk başta yükledim sonra touchpadi kurdum ama yine de yok

Hangi düşünceyle Windows 10 kurdun? Son nesil makineye Windows 10 kurarsan işlemez tabii ki. Windows 11'e geç
kardeşim seni kırmadım 40 yıllık hatrın için win 11 kurdum dedim ki aydoğan kardeşim ister de ben yapmam mı? peki hocam geçtim de ne oldu ? çoklu fonksiyonlar hala çalışmıyor buna yorumun nedir?

Son düzenleme:

ELANTECH touchpad sürücüsünü kurmana rağmen eğer düzelmedi ise BIOS'u açıp fotoğrafını çekip atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…