Acer Nitro 5 AN515-58 vs MSI Pulse GL66 12UGSZOK-1256XTR

Bütçe
40000

heliosq1

Centipat
İki laptop arasında kalmış bulunmaktayım. Size danışmak istedim.

Birincisi:

İkinci araştırdığım ve en son bulduğum laptop ise:

Hangi laptopu tercih etmeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Butce artar mi HP Victus 16-R0009NT 7P6K6EA i7-13700H 16GB 512GB SSD 8GB RTX 4070 144Hz 16.1" FHD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com

HP Victus: Driver kurmak çile ve ısınıyor
Acer Nitro: Soğutması çok iyidir. Ayrıca driverler disk üzerinde geliyor. Ben bunu kullanıyorum: Amazon.com
Msi: Kullanmadım ancak attığınız acer nitronun eski kasasına benziyor ve tasarımı çirkin (yani bence)
Sonuç: Bence Acer almak mantıklı.

@Losethhy
Bir tanıdığımın Victus'una format attım. Bilgisayar formattan sonra ses driveri ne de touchpad driveri vardı. Ayrıca bilgisyar format sırasında çok ısınmıştı (cihaz yaklaşık 3 haftalıkken attım). Ancak attığınız cihaz diğerlerinden daha güçlü o konuda size katılıyorum.

Son düzenleme:

Bütçe artar fakat tercihim 3070 Ti üzerinden olur yine de teşekkürler.

Sanırım dediğin gibi Acer alacağım yanıtın için teşekkür ederim.

3000 serisi almanin bu devirde cok mantigi yok hocam, 3070 ti ile 4070 neredeyse denk kartlar zaten. Ustune attigimin islemcisi daha iyi.
En mantıklı yorum güncel cihaz varken eski donanım alınmamalı özellikle laptopda.

3000 serisi almanin bu devirde cok mantigi yok hocam, 3070 ti ile 4070 neredeyse denk kartlar zaten. Ustune attigimin islemcisi daha iyi.
Yani haklısınız ancak Victus'un ısınma sorunlarına bakınca diğerleri öne geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…