Acer Nitro 5 AN515-58 vs MSI Pulse GL66 12UGSZOK-1256XTR

Bütçe
40000

heliosq1

Centipat
İki laptop arasında kalmış bulunmaktayım. Size danışmak istedim.

Birincisi:

İkinci araştırdığım ve en son bulduğum laptop ise:

Hangi laptopu tercih etmeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

İki laptop arasında kalmış bulunmaktayım. Size danışmak istedim.

Birincisi:

İkinci araştırdığım ve en son bulduğum laptop ise:

Hangi laptopu tercih etmeliyim? Fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Butce artar mi HP Victus 16-R0009NT 7P6K6EA i7-13700H 16GB 512GB SSD 8GB RTX 4070 144Hz 16.1" FHD FreeDOS Gaming (Oyuncu) Notebook - incehesap.com

HP Victus: Driver kurmak çile ve ısınıyor
Acer Nitro: Soğutması çok iyidir. Ayrıca driverler disk üzerinde geliyor. Ben bunu kullanıyorum: Amazon.com
Msi: Kullanmadım ancak attığınız acer nitronun eski kasasına benziyor ve tasarımı çirkin (yani bence)
Sonuç: Bence Acer almak mantıklı.

@Losethhy
Bir tanıdığımın Victus'una format attım. Bilgisayar formattan sonra ses driveri ne de touchpad driveri vardı. Ayrıca bilgisyar format sırasında çok ısınmıştı (cihaz yaklaşık 3 haftalıkken attım). Ancak attığınız cihaz diğerlerinden daha güçlü o konuda size katılıyorum.

Son düzenleme:

Bütçe artar fakat tercihim 3070 Ti üzerinden olur yine de teşekkürler.

HP Victus: Driver kurmak çile ve ısınıyor.
Acer Nitro: Soğutması çok iyidir. Ayrıca sürücüler disk üzerinde geliyor. Ben bunu kullanıyorum: Amazon.com
MSI: Kullanmadım ancak attığınız Acer Nitro'nun eski kasasına benziyor ve tasarımı çirkin (yani bence)
Sonuç: Bence Acer almak mantıklı.

@Losethhy
Bir tanıdığımın Victus'una format attım. Bilgisayar formattan sonra ses driveri ne de touchpad driveri vardı. Ayrıca bilgisyar format sırasında çok ısınmıştı (cihaz yaklaşık 3 haftalıkken attım). Ancak attığınız cihaz diğerlerinden daha güçlü o konuda size katılıyorum.

Sanırım dediğin gibi Acer alacağım yanıtın için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı