Acer Nitro 5 AN515-58 Windows 11 nasıl kurulur?

Acer Nitro 5 AN515-58 FreeDOS oyuncu bilgisayarından aldım. Windows 11 kurmak için videolar izledim ama hepsi farklı bir şey anlatıyor ve ben de riske atmak istemiyorum. En temiz şekilde orijinal Windows 11'i orijinal ve güncel driverlarıyla tam olarak nasıl indirebilirim?

Bende aynı laptop var 2 ay önce kurdum (ilk kez Windows kurdum) şu videoyu adım adım uygula ben Windows 10 kurup 11e güncellemiştim ses sürücüleri Windows 10 ile uyumsuzmuş, kurarken SSD görmeyebilir BIOS'ta gizli SSD ayarı var internette bulabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende aynı laptop var 2 ay önce kurdum (ilk kez Windows kurdum) şu videoyu adım adım uygula ben Windows 10 kurup 11e güncellemiştim ses sürücüleri Windows 10 ile uyumsuzmuş, kurarken SSD görmeyebilir BIOS'ta gizli SSD ayarı var internette bulabilirsin
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bu videoda gösterdiği tüm adımları windows 11 iso dosyasıyla yapsak sıkıntı olur mu?

Hocam bu videoda gösterdiği tüm adımları Windows 11 ISO dosyasıyla yapsak sıkıntı olur mu?

Emin olmamakla birlikte bir sorun olmaz bence hatta daha iyi olur o laptop modelinin driverları Windows 11 için sıkıntısız yüklenir kurarken driverlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı